| Gautama a întrebat:

Suneți-le in față nu aveti nimic de pierdut!
Credeti ca aveti ceva de pierdut?
http://www.youtube.com/watch?v=0lLat-s8Xw0

14 răspunsuri:
| fllu07 a răspuns:

Da. "crestinii" ortodocsi au mult de pierdut daca pun intrebari pe tema asta?
ce au de pierdut? simplu: daca au un deces in familie, nu i se fac serviciile religioase ci il lasa cu mortul pe masa. apoi sa nu mai zic ca terorizeaza oamenii ca nu ii va ingropa in cimitir dupa deces, daca isi schimba religia, daca accepta incinerarea, sau fac ceva ce contravine normelor bisricii. botez sau nunta, nu se mai pune problema. era un reportaj la pro cu sumele cerute de popa din biserica sf spiridon cel nou din Bucuresti. unde se cununa vedete si isi boteaza copii. 2.000 lei botezul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy Frumos gestul ca informezi lumea. Multi ar trebui sa stie asta, dar din pacate nu le cunosc.

Problema ar fi ca toata lumea s-a obisnuit asa, sa ofere. Pentru ca altfel nu te mai baga in seama. Eu am descoperit asta cand am avut intr-adevar un necaz si parintele a refuzat sa-mi ia banii. Pur si simplu nu a vrut. De atunci a devenit parintele de suflet. Numai la el am mers de 4 ani incoace si numai la el voi merge!

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Eii daca tie nu ti-a cerut nimic la noi nu vrea sa faca un botez fara sa-i mai dam inca 20 de lei in plus sumei care i-a fost data deja...

| anonim_4396 a răspuns (pentru zurick):

Sti tu!

Ma scuzati, dar n-am inteles.
Imi explicati va rog ce ati dorit sa spuneti?

Zburick, te dai la domn' profesor? vezi ca te papa gentlbearlaughing

Imi pociti numele, fiti mai atent pe viitor va rog!
Ei ma papa sunt prea amara ca sa ma pape...

Barladeancoooo, ala nu este un nume, este un nick name ceea ce inseamna porecla, asa ca pot sa-ti zic cum vreau, sau preferi sa incep cu litera B tongue laughing

La fel ca anonim_4396?
https://www.youtube.com/watch?v=Jp1NbbTzaSA
Ia ma ce nume aveti dumneavoatra pentru mine ca dupa va spun si eu?

kiss wave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo thumbs up

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Statul,este o notiune abstracta.ne ia bani pe orice cale si de la oricine.dar ii ia de mai multe ori.este cel mai mare hot care fura legal.fiindca e condus de hoti si puturosi smecheri.nu de gospodari si conducatori VREDNICI.un popa daca predica evanghelia, potrivit este sa traiasca dupa rodul muncii lui.si sa fie platit.ca sant ei iubitori de arginti este alta poveste.dar nici noua nu prea ne plac argintii asa e? adica de ce sa le dam lor? nu mai bine ar fi invers? ca asa e si la piata ori la supermarchet.eu am intal; nit doar preoti ca al lui sinergyy.si cunosc destui.iar de minciunile voastre la adresa preotilor si a banilor si averilor lor, m-am cam saturat.e problema voastra.eu am treaba cu banii si averea mea.nu muncesc gratuit, decat ca sa ajut pe cineva.in rest cer plata pentru munca mea, fiindca trebuie sa traiesc.si cunosc un sistem intreg de functionari platiti de stat, de doctori, de politisti care pe langa marile salarii, iti iau si banii din buzunar, ca sa-ti faca serviciul pentru care e platit.

| milan9 a răspuns (pentru anonim_4396):

Generalizarea unor cazuri gresite
nu este normala si nici morala.
Situatiile in care se solicita bani pentru anumite servicii sunt cazuri izolate, mai bine zis cazurile celor care si-au ratat profesia facandu-se preoti si facand astfel un mare deserviciu, un mare rau Bisericii.

| milan9 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din fericire mi-a fost dat sa cunosc pana acum numai cazuri de preoti ce nu mi-au solicitat vreodata plata vreunui serviciu de rugaciunei.
altfel de cazuri din fericire nu am cunoscut...