In religia CRESTINA visele sunt produse ale unei alimentatii grele consumate seara (inclusiv alcool, droguri, samd). Visele mai apar atunci cand iti este dor de o anumita persoana pierduta (decedata). NU exista relatari intre cei morti si cei vi deoarece MORTII sunt morti si putreziti, mancati de viermi si transformati in materia primara din ce au fost intocmiti. Visele normale sunt DOAR o iluzie.
Nu imi este usor sa spun dar ESTE REAL ce am scris si nu va mai culpabilizati, eu nu mai am parintri de multi ani, ce sa spun de bunici care sunt morti de pe vremea cand multi din cei ce scriu pe aici nici nu erau nascuti. Visele sunt vise dar eu sper ca totusi sa-mi REANTALNESC familia iar daca nu va fi asa va fi numai din vina mea.
Bună! Este normal sa i ti visezi rudele decedate deoarece te gîndesti la ele si la perioada cînd erau în viață, dar visele sa stii ca nu inseamnă nimic, ceea ce visezi noaptea este datorită faptului ca peste zi te i gîndit la bunica ta persoana care a murit acum 9 ani, iar faptul ca ea ti a zis că îi este dor de tine si ca îi este bine acolo unde este nu inseamna ca chiar bunica ta vorbeste cu tine prin intermediul viselor, deoarece cei morti numai stiu nimic ea numai stie nimic din ziua in care a murit, deci ea nu are practic cum sa i ti vorbeasca ea nu este intr-un loc unde se simte bine, este in pămînt si de acolo ea numai poate comunica cu nimeni.
Daca vrei saajuti pe cei dragi decedati, fa parastas in apropierea datei in care au plecat ditnre noi - e o slujba prin care li se mai iarta din pacate si au parte de 'mai multa odihna' ca sa zic asa, avand in vedre ca li se ma iridica din pacate.
Cred ca ai putea sa faci, o data pe an, parastas pentru cei dragi tie... Macar atat
Ceea ce ai vazut in vis nu poate fi bunica, deoarece bunica ori doarme pana la judecata de apoi, ori este in imparatia cerurilor iar de acolo nu va lua niciodata legatura cu cineva de pe pamant.
Nu se stie nimic concret despre vise - ceea ce exista sunt pareri
"Fraţilor, despre cei ce au adormit, nu voim să fiţi în neştiinţă, ca să nu vă întristaţi, ca ceilalţi, care nu au nădejde, Pentru că de credem că Iisus a murit şi a înviat, tot aşa (credem) că Dumnezeu, pe cei adormiţi întru Iisus, îi va aduce împreună cu El."
(1 Tesaloniceni - 4/13, 14)
Crestinii adevarati insa merg direct in imparatia cerurilor:
"Adevarat, adevarat zic voua: Cel ce asculta cuvantul Meu si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si la judecata nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viata." (Ioa.5:24)
"Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a şi fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu."
(Sfanta Evanghelie dupa Ioan – 3/16-18)
Daca pana la judecata de apoi vor mai fi un milion de ani, atata vor dormi si cei adormiti. Nu am gasit in Evanghelie o alta varianta
Cei morti nu pot lua legatura cu noi. Biblia spune ca uneori visele apar din multitudinea grijilor. Uneori pot veni de la Dumnezeu, dar rar, si trebuie sa fie cernute prin biblie ca sa le deosebim. Insa, cei morti, dorm, ei nu simt timpul trecand, pur si simplu este ca o clipire de o secunda, in schimb noi simtim trecerea timpului. Daca a crezut in Domnul Iisus Hristos si a fost mantuita, Hristos o va duce in imparatia Lui, unde nu va fi musafir, ci mostenitoare a imparatiei. Dar daca L-a respins pe Hristos si moartea Lui pe cruce ca plata pentru pacatele ei, atunci Dumnezeu va judeca aceste lucruri, si va fi o judecata dreapta. De asemenea trebuie sa stii, ca Nu noi stabilim cine merge in cer si cine nu, doar Dumnezeu stie acest lucru, nu noi, noi suntem limitati, cunoastem in parte, un om spunea odata ''daca am aduna toate lucrurile pe care le cunoastem, si ne-am baza pe ratiunea noastra, vom realiza ca nu stim nimic, nu stim de unde venim, si nu stim unde ne ducem, totul este foarte complex, noi doar avem teorii, teorii care sunt schimbate de la an la an de alte teorii care par, doar par, mai credibile, dar adevarul, nu il stim, suntem limitati.'' Dragostea Lui Dumnezeu pentru noi, nu ne va da voie sa mergem in iad, Hristos atat ne-a iubit incat ne-a pregatit raiul, nu iadul, iadul nu e facut pentru noi, niciodata nu a fost asa, a fost facut pentru ingerii cazuti, pentru diavol, dar Hristos ne-a iubit atat de mult incat si-a dat viata ca rascumparare pentru noi. Si vrea o relatie personala cu tine, te iubeste nespus.
Pune-ti increderea in El, devino fiica Lui.
https://www.youtube.com/watch?v=2kqPxi23s9E&t=2371s
El te iubeste neconditionat, indiferent de ce ai face, si are un viitor stralucit deja pregatit pentru tine. tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune simpla ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine. iti recomand cateva videoclipuri, pe mine m-au ajutat mult https://www.youtube.com/watch?v=oHB7GEQpqeY&t=700s https://www.youtube.com/watch?v=nI29x5dKYOM&t=7s https://www.youtube.com/watch?v=HE1JG6fSlXE&t=644s https://www.youtube.com/watch?v=u6J_Zr0-PaY&t=142s https://www.youtube.com/watch?v=2kqPxi23s9E&t=862s
Uneori mortii comunica cu rudele lor prin vise. Nu e o iluzie.Visele sunt uneori o realitate diferita si pot avea legatura cu viata de zi cu zi.
Nu stiu ce sa mai cred. Sincer, nu stim cu ce scop avem pe pamant. De ce sa traim si sa murim? De ce e asa de misterios? Niciodata nu vom afla adevarul nici cu ajutorul tehnologiei care e avansata.
Si mie mi-a murit bunica din cauza cancerului cand eram mic si imi e dor de ea pentru ca era o persoana deosebita, dar unele lucruri nu le poti schimba.
Cat despre case bantuite si spirite, demoni toate alea exista, spun din experienta proprie, nu din vise.
Adevarul este in credinta.In credinta ca daca ne pocaim(cuvantul asta are o conotatie negativa adusa de cei ce nu cred) vom avea viata vesnica alaturi de Creator.
Citeste despre a doua venire a lui IIsus si semnele apocaliptice care sunt foarte vizibile si eu personal, cred ca nu mai e mult timp.
Daca te pocaiesti o sa ti se schimbe viata total in bine.
Se spune că cei morți iau legătura cu cei vii prin intermediul viselor. Se mai spune de asemenea că dorul și gândul la o anumită persoană duc la apariția acestora în vis, aceasta fiind doar o iluzie creata de creierul nostru.
Eu cred că visele sunt un amestec de evenimente din trecut, prezent și viitor și că fiecare vis înseamnă ceva.
Visele pot veni si de la cel viclean, dar iti dau o pilda:
Erau 4 frati care traiau in starea de pacat, desfranati, betivi, s.m.d.
Unul dintre frati a decedat, ajungand inevitabil in viata de dincolo de moarte.Acolo a intalnit iadul deaorece in viata pamanteasca a trait in desfatari.Cand a vazut el acele chinuri imediat s-a gandit la fratii sai si l-a rugat pe Dumnezeu sa-l lase macar un ceas sa mearga la fratii sai si sa le zica sa se pocaiasca, dar Dumnezeu a zis ca ce rost ar avea sa il duca la fratii sai ca nu o sa il creada nimeni crezand ca este cel viclean.
Asa ca daca acest lucru nu s-a meritat, ce rost ar fi avut ca bunica ta sa se arate tie si sa ti zica ca e bine unde e? Ce rost ar mai fi avut? Cel viclean a fost, nu te increde prea tare in acest vis care a avut scopul de tulburare ca tu zicand ca daca bunica ta e bine, ce rost ar avea ca tu sa te pocaiesti?