| Zenit313 a întrebat:

Sunt Ateu si nu am nevoie de Dumnezeu pentru a fii un om bun si moral.
Acestea sunt principiile mele personale! happy

Sa ai incredere si respect fata de propria persoana.
Sa nu fii visator si sa nu crezi in iluzii.
Sa accepti realitatea chiar daca iti place sau nu.
Sa nu fugi de adevarul stiintific chiar daca iti place sau nu.
Sa nu crezi in nimic ce nu poate fii demonstrat,trebuie sa fii sceptic in legatura cu aceste lucruri.
Sa realizezi ca noi suntem responsabili pentru tot ce se intampla,nu fiintele magice.
Sa iubesti si respecti tot ce te inconjoara.
Sa fii propriul tau stapan.
Sa fii liber sa gandesti.
Sa fii liber sa faci totul cum,cand,unde,cat si ce vrei atata timp cat nu iti faci rau tie si celor din jur.
Sa fii responsabil si moderat cu lucrurile care iti fac placere, pentru a evita dependenta.

De ce se spune ca Ateii nu au principii si moralitate,nu reusesc sa faca diferenta dintre bine si rau?!

De ce se spune ca Ateii sunt tristi si refuza sa accepte adevarul?!

De ce se spune ca Ateii sunt oameni rai,din moment ce au adus numai beneficii societatii si nu au starnit niciodata un razboi?! (Lenin, evreu -Talmud si Hitler -romano-catolic )

Ce parere aveti despre aceste principii?

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

"De ce se spune ca Ateii nu au principii si moralitate, nu reusesc sa faca diferenta dintre bine si rau?!" pentru ca biblia e sursa moralitatii, nu empatia.

"De ce se spune ca Ateii sunt tristi si refuza sa accepte adevarul?!" autodescriere. Indoctrinatii simt tristete cand se departeaza de dumnezeu, dispare confortul psihic si tot ce le ofera asta, cred ca toti sunt asa.

Unii au nevoie de zei sa le conduca vietile, lasa-i sa fie asa laughing

35 răspunsuri:
| Zenit313 explică (pentru cyalexander):

Repet,nu trebuie sa crezi in Mos Craciun sau Bau-Bau ca sa fii un om bun si moral.
Citeste "Mein Kampf" si o sa vorbim cu placere despre Hitler happy

Răspuns utilizator avertizat
| Zenit313 explică (pentru sebixoxo):

Cunosti religie, dar nu esti capabil sa iti dai seama ca este o comedie sadica si imorala.
Hmm....si trebuie sa citesti mai bine Biblia.

| kiv1990 a răspuns:

Bravo, insa altii nu pot asa

| Zenit313 explică (pentru kiv1990):

Multumesc!