| i86e2 a întrebat:

Sunt creștinii politeiști sub acoperire? Creștinii spun că au un singur Dumnezeu: tatăl, fiul și sfântul duh. Totuși, îi văd că se închină și la maica domnului și la tot felul de sfinți, mie mi se pare politeism. Mai au și un zeu rău, dracu. Curat politeism. happy

5 răspunsuri:
| Dragos_Arapasu_1994 a răspuns:

Singurii crestini care i se inchina unui singur Dumnezeu sunt Martorii lui Iehova.El este singurul Dumnezeu adevarat dupa cum spune chiar elsadIsaia 42:8) Eu sunt Iehova. Acesta este numele meu şi gloria mea n-o voi da altuia, nici lauda mea chipurilor cioplite.
Respectand acest principiu oamneii nu trebuie sa ii aduca inchinare nimanui in afara de SINGURUL Dumnezeu adevarat, Iehova. Faptul ca cei ce se declara crestini se inchina la tot felul de oameni care sunt numiti sfinti, e problema lor, le dau altora ce ii apartine doar lui Dumnezeu.Pentru ca paganii sa adopte asa-zisul crestinism, au fost incluse si aceste forme de inchinare, la diferiti omanei. Oamenilor le place, cred ca e bine, desi nu cunosc nimic adevarat.Este un opropriu adus asupra lui Dumnezeu insa numele sau va fi sfintit asa cum se declarasadMatei 6:9) Voi aşa să vă rugaţi: «Tatăl nostru care eşti în ceruri, să fie sfinţit numele tău.
.

| 4b a răspuns:

Aci e rau, ca nu se inchina doar Creatorului; acei crestini, care nu-s doar cu numele, au un singur Dumnezeu caruia ii aduc laudawinking

| Filip23 a răspuns:

Dumnezeu nu este singur. Nu se inchina in sensul de subminare a unei autoritati si creare a altora, ci ca unor mijlocitori, pentru ca se considera nevrednici de a apela la Autoritatea Suprema.

| danay72 a răspuns:

Adevaratii crestini se inchina doar unui Dumnezeu, conform Bibliei il cheama Iehova si nu se inchina la sfinti si nici chiar la Isus. Exod20:4,5

| Nolkyz a răspuns:

Majoritatea îs nişte naivi manipulaţi de toată doctrina asta băgată pe gât până şi în şcoli. A început să mi se facă silă de tot ceea ce înseamnă "Dumnezeu'. Nici unul nu a avut curiozitatea să studieze, să citească ceva contrar a ceea ce ştiu ei. Adică nu degeaba a fost dată porunca aia... "crede şi nu cerceta", că dacă ar cerceta şi-ar da seama de cât de manipulaţi sunt.