Buna! Ma bucur sa aud ca mai sunt oameni care se gandesc la Dumnezeu.
Ca raspuns la intrebarea ta, pot sa-ti spun ca de fapt crestinismul este misionar, adica are misiunea de a-i invata si pe ceilalti ce inseamna credinta. Pe de alta parte, e important sa discuti lucrurile acestea cu cei interesati, pentru ca ceilalti in mod sigur iti vor intoarce spatele si s-ar putea sa mai auzi si niste insulte greu de suportat. Daca vei discuta doar cu cei deschisi despre Dumnezeu, in mod sigur te vei simti bine. Ia-o cu pasi marunti...
Daca este pacat? Probabil ca e mai pacat sa nu vorbesti despre ceva bun, decat sa vorbesti rautati!
Iti doresc sa fii puternic, caci crestinii sunt foarte mult marginalizati in zilele noastre!
Orice crestin ar trebui sa studieze in loc sa creada orbeste tot ce i se baga pe gat.
Domnul din Biblie (YHWH)este unul dintre cei 200 de elohim care erau in vizita la noi pe planeta.
Un fel de primar la un orasel de evrei, cu calitati si defecte.
Manca un miel la micul dejun si unul la cina stropiti cu 3 litri de vin.
"Un miel sa-l jertfesti dimineata, iar celalalt miel seara. (Exod.29:39)
Impreuna cu cel dintai miel, sa aduci a zecea parte dintr-o efa de floare de faina framantata intr-un sfert de hin de untdelemn de masline fara drojdii si o jertfa de bautura de un sfert de hin de vin. (Exod.29:40)
Pe al doilea miel sa-l jertfesti seara si sa aduci impreuna cu el o jertfa de mancare si o jertfa de bautura, ca cele de dimineata; aceasta este o jertfa mistuita(coapta) de foc, de un miros placut Domnului. (Exod.29:41)"
Un tigru cred ca mananca mai putin.
Un miel o turta de 5kg, si 1, 5 litri de vin la mic dejun?
Un dumnezeu sanatos nu gluma.
Nu e deloc un pacat. Ma inclin in fata ta, in cazul de fata. E semn de bun simt si educatie. Dumnezeu, daca exista intr-o forma cit de cit rationala si personala, cu siguranta nu iubeste prostia.
Crestinii astia care tot dau din gura in stinga si dreapta sunt fix ca homosexualii aia care se imbraca ridicol si merg la parade.
Voi chiar nu mai știți altceva în afară de zeul vostru mistic?
Nu sunteți capabili să gândiți singuri, roboti mistici ce sunteți.
Daca eu cred si consider ca trebuie sa te salvez din iad, cu pretul vietii mele, o sa o fac cu riscul asta, dar sa fiu sigur ca tu vei fi salvat.Iar daca prin moartea mea vor crede multi altii, merita sa mori ca altii sa scape de chinul vesnic si tu odata cu ei.Fiindca nu conteaza cand si cum mori. odata si odata se va intampla.dar daca e cu folos.e mult mai drept, fata de Mantuitorul nostru.
Isus a zis in Matei28:19,20:,,Duceţi-vă deci şi faceţi discipoli din oamenii tuturor naţiunilor, botezându-i în numele Tatălui, al Fiului şi al spiritului sfânt, învăţându-i să respecte tot ce v-am poruncit. Şi iată că eu sunt cu voi în toate zilele până la încheierea sistemului".
Deci, un crestin adevarat predica altora.