Nu pot spune decat ca e superba poza.Mi s-a trezit spiritul copilariei cu culori multicolore.Culori splendide in spatiu.Mai da-mi vreo 5 poze asa, incata-ma
O imagine foarte frumoasa.O imagine facuta de un creator, nu cel al tau, caci nu exista, ci al unuia care s-a asezat in fata unui computer si s-a pus sa lucreze in photoshop.
Deși nu-mi place miștocăreala, nu mă pot abține. :))
https://www.facebook.com/video.php?v=421476501260748
Pamflet? Parca ar fi o stire de pe Times New Roman.
Citește si comentariile. Săracii, tare persecutați mai îs.
De asta intrebam daca e pamflet, plus ca sunt singurii care cica refuza sa se inchine creatiei, de parca Yhwn nu e creatia oamenilor, deci din cauza lor nu poate exista o singura religie, la inceput am crezut ca cei din filmulet sunt musulmani.
Da,și cică restul lumii o să se închine la pământ sau animale numai la Dumnezeul adevărat nu.
da, si acel dumnezeu adevarat e fix (dumne)zeul lor. Yhwh e un animal, e uman, e reflexia oamenilor, e om, iar omul e animal. Sa fie bine ca sa nu fie rau.
Habar nu ai despre ce vorbesti ,Dumnezeu este iubirea,natura,energia,noi nu il putem vedea pe Dumnezeu pentru ca suntem prea orbiti de pacate iar noi oamenii prosti fiind credem doar in ceea ce vedem, Dumnezeu este peste tot si stie ceea ce gandim si ceea ce facem, El este cel care ne ajuta sa traim in fiecare zi fara El nu putem exista, noi oamenii in loc sa Ii multumim ca suntem in viata si ca avem parte de el, noi ne lepadam si Il desconsideram
Daca dumnezeu e natura, ce e pacatul/pacat?
Pacatul se naste din gandurile si faptele rele deci pacatul este rautatea
Ce e rau/rautate?
Deja profiti de cunostintele mele degeaba te prefaci pentru ca oricum imi dau seama, rautatea se naste din pacat
.
"Pacatul se naste din gandurile si faptele rele deci pacatul este rautatea", "rautatea se naste din pacat". Voiam sa vezi ca bun si rau nu exista, sunt perceptii, iar daca dumnezeu e natura, pentru el nu exista rautate si pacat, dar tu nu crezi ca dumnezeu e natura, ci ca e cum ti s-a spus, a dat si cele 10 porunci oamenilor, s-a nascut si rastignit pentru oameni si tot ce invata crestinismul, gresesc?
" El este cel care ne ajuta sa traim in fiecare zi fara El nu putem exista, noi oamenii in loc sa Ii multumim ca suntem in viata si ca avem parte de el, noi ne lepadam si Il desconsideram " spune asta femilor sau baietilor care au fost violati. sa vezi ce iti vor spune despre toata dragostea dze-ului tau.
xXAnGeLXx întreabă:
Bossa100000 întreabă: