Trebuie sa dam vina pe Dumnezeu ca omul si-a construit casa pe malul marii sau pe albia unui rau, omul a luat pitre din dig sa-si paveze curtea si a taiat padurile si vrea sa nu fie inundat; e logic nu?
NU, dezastrele naturale sunt dovezile cele mai clare ca noi oameni suntem cruzi si am uitat sa ne mai rugam lui Dumnezeu, si cu atatea astea cand suntem in necaz, boala, nevoi ne intrebam : de ce mie, Doamne? cu ce ti-am gresit? si tot asa.
De aceea toate nenorocirile ca suntem din ce in ce mai rai cu aproapele nostru si multora li se pare rusinos sa se roage si asa il maniem noi pe Dumnezeu in loc sa credem si sa ne rugam Lui.
Nu Dumnezeu face dezastrele naturale, ci Diavolul cu putearea ateilor.ateii sunt oameni fara inima, fara dragoste, fara credinta, fara suflet.Repet:nu Dumnezeu face dezastre(Dumnezeu nu face nici un fel de dezastru, nici natural nici sulfetesc)ci Diavolul face dezastre
Nimic nu poate dovedi cruzimea energiei vitale ce a creat acest univers.Pana la urma el este creatorul nostru.Tu daca creezi ceva ce nu iti mai place si distrugi o parte ca sa ramana frumos asa cum iti place esti crud? Eu cred ca esti optimist si inteligent
Ce prostie! Sa te gandesti putin, cine ne-a creat? el ne-a creat, face ce vrea cu noi, daca noi il facem crud, atunci suntem niste oameni perfecti pentru ''iad''
Nu este o dovada
Dumnezeu nu este crud
citeste cartea dreptului Iov din Biblie si vei intelege multe
anonim_4396 întreabă: