anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o mare dilema! Sunt intr-o relatie cu un baiat, relatie serioasa, urmeaza sa stam impreuna la facultate, studenti la medicina respectiv faculta de chimie. Dar am aflat de curand ca mama lui e penticostala, tata ortodox. Si observ ca si el are inclinatii spre religia penticostala : nu isi face cruce, nu se inchina la icoane, bunica lui are harul de a vorbi in limbi. Si e o familie atata de frumoasa si diferita de multi altii. Dar eu sunt o ortodoxa inraita. Nu pot sa concep faptul ca el nu isi face cruce macar. Inteleg si Biblia, rolul ei... dar nu sunt obisnuita. Si cred ca in viitor el va trece la religia penticostala. Eu cu siguranta nu vreau sa ma convertesc la alta religie. Ar putea fi un impediment asta in relatia noastra? E atata de complicat....Deja incep sa il vad cu alti ochi.nu stiu. sad

31 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Draga Ioanna94 revin la tema deoarece subiectul este serios. Intreaba pe comentatori, CATI dintre ei sunt intr-o asemenea situatie, probabil nici unul. Cati au fost intr-o asemenea situatie, acelasi raspuns. Eu sunt intr-o asemenea situatie asa ca reciteste mesajul meu si vei descoperii o mica parte din ce vei trai in continuare si fa alegerea corecta.