Așa scrie în Cartea Apocalipsa, ultima carte a Noului Testament și a Bibliei. Dacă veți citi, vă veți da seama că acele profeții se adeveresc la sfârșitul acestui sistem. În aceste momente, noi încă nu vedem, dar acestea sunt semnele că sfârăitul prezis în cărțile Biblie se apropie.
Vad ca nu esti in stare sa contrazici nimic din ce am scris mai sus, de aceea pui acele emoji-uri, cu scopul de a ma face sa par ca gresesc, iar tu ai dreptate(nu, nu functioneaza).
Dar tu n-ai adus pana acum niciun argument ca sa sustii ceea ce crezi.
Patetic...
In concluzie eu am dreptate.Renunta.
"Persoana nu provine decat dintr-o persoana la nivel material. "
Tu de unde stii asta?
"Asa ca deismul e gresit."
Chiar daca are "lipsuri" deismul este o explicatie mai plauzibila decat zeul ala din Biblie care sta pe un norisor inconjurat de ingerasi.
Stiu pentru ca ceva cu constiinta de sine sau personal nu apare sau nu se formeaza decat provenind dintr-o persoana. In cazul nostru Dumnezeu personal. Un copil daca il lasi in jungla cu maimutele nu va deveni niciodata o persoana. Adam vorbea cu Dumnezeu. Asa a devenit Adam o persoana. Asa ca deismul e o prostie.
In cazul asta inventia oamenilor, respectiv acest D-zeu din Biblie este la randul lui o prostie din moment ce este mai ireal si are mai multe lagune.
Iti faci singur religia de cct.
Tu incerci sa demonstrezi ca deismul este o prostie raportandu-te la una dintre cele mai retarde religii? Adam asta nici macar n-a existat.E o inventie a oamenilor.
Daca ar fi existat atunci lumea a fost creata dupa cum spune si Biblia acum 7000 de ani. Daca crezi asta esti retard rau.
Daca vrei sa demonstrezi ca deismul este o prostie adu argumente stiintifice bazate pe fapte, nu pe o teorie mai putin plauzibila decat deismul(respectiv crestinismul).
"Mai ireal" - sa inteleg ca consideri deismul ireal?
Ce laguna? Laguna albastra sau verde?
Si care sunt "lagunele" alea?
"...sa inteleg ca consideri deismul ireal?"
Spui ca deismul este o prostie, deci in opinia ta zeul deismului nu e real pentru ca nu exista, pentru ca e ceva prostesc.
In acest caz D-zeul tau este mai putin probabil sa existe, adica mai ireal.
"Ce laguna? Laguna albastra sau verde?
Si care sunt "lagunele" alea?"
Mm de tastatura...Da, e vina autocorectorului.
Voiam sa spun "goluri"(nu alea de la fotball).
https://m.digi24.ro/......dem-754724
Stai fara griji, spre bucuria mea si nefericirea ta religia va disparea in urmatorii 30 de ani.Numarul ateilor e in continua crestere si tarile cele mai dezvoltate au populatia majoritara atee.
Religia ta si crezurile tale sunt 0 si nu exista.
Te compatimesc totusi deoarece continui sa-ti irosesti viata astfel.Stai fara griji ca dupa moarte nu te astealta niciun rai.
"Adam asta nici macar n-a existat"
Nu te raporta la Adam si Eva ca fiind doi oameni de la care a inceput totul, sunt doar exemple fiecare dintre noi este Adam respectiv Eva(cazul tau)
Credinta adevarata nu va disparea niciodata. Religiile vor disparea pentru ca asa este profetit in Apocalipsa capitolele 17, 18.
Nu exista Dumnezeu deist. Dumnezeul Biblic este atotiitorul. Daca nu ar interveni el mereu ca sa sustina existenta noastra s-ar duce dracului totul in secunda doi ca efect al principiului doi al termodinamicii ce guverneaza materia.
Asta e parerea ta si e una gresita.
Dumnezeul biblic este mai putin probabil sa existe decat cel deist.
Mi se pare totusi prostesc sa fi atat de sigur de existenta unui zeu inventat de oameni.
Ai auzit de entanglement?
https://rria.ici.ro/......rila-3.pdf
Am comentat recent pe marginea acestui articol care contrazice deismul si ateismul.