anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt multe persoane care o ard cu "supranaturalul exista", " paranormalul e real", "minunile sunt reale" si alte chestii de genul. Sunt altii care zic "eu am puteri supranaturale, paranormale, eu am cazuri reale de minuni". Ba mai mult, mai spun si " eu chiar pot sa demonstrez, am dovezi pentru asa ceva". La intrebarile gen " de ce nu mergi la James Randi? Daca reusesti sa dovedesti ca tu chiar poti face asa ceva sau ca ai un caz real de "minune" poti sa castigi foarte multi bani" majoritatea raspund "pai nu am nevoie de bani".

Daca nu ii vrei, ii poti dona. Sunt multe persoane care ar avea nevoie de ei. Dovedesti lumii ca ce spui tu este cu adevarat real si ajuti niste oameni oferindu-le bani. 2 in 1.

Deci... de ce nu mergeti cu "dovezile" si cu "afirmatiile" voastre la James Randi pentru a le testa? Si nu doar el este singurul care ofera bani multi pentru asa ceva. Puteti sa strangeti niste sume uriase si in cazul in care nu vreti banii, puteti sa ii donati.

6 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Ce vrei sa spui cu asta? Sarlatani exista la tot pasul, bine ca ii duce capul.

| anonim_4396 explică (pentru Elvina):

Vreau sa spun ca nu exista asa ceva. Nu exista supranatural, paranormal, minuni, horoscop si alte chestii de genul. Nu functioneaza. Daca ar fi existat, cineva ar fi castigat o gramada de bani si ar fi putut sa demonstreze existenta lor.

| Elvina a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles.

| Narfundo a răspuns:

Bun.Gaia tu constientizezi cat de respingator esti cu avatarul ala? Acum sa o las usurel si sa iti raspund la intrebare daca poate fi numita asa.
In primul rand un om cu puteri paranormale este un bun parapsiholog si probabil un psiholog bun.Un om paranormal nu trebuie sa demonstreze nimic la nimeni.Tu crezi ca este spectacol dar un adevarat parapsiholog, medium, nu va face asta.Constientizez ca este o intrebare pusa la misto. Daca tot ti-am raspuns da si tu o funda.Vino cu ceva serios de acum inainte P

| anonim_4396 explică (pentru Narfundo):

"nu trebuie sa demonstreze nimic la nimeni"... Uimeste-ma, de ce o persoana care sustine ca are abilitati supranaturale sau paranormale nu trebuie sa faca asa ceva?

| abcgame a răspuns:

Eu zic ca ai nevoie la baie