Nu exista nici o asemanare intre Lucifer si Domnul Isus.Isus implineste voia Tatalui pe cand Lucifer este vrasmasul Tatalui.Isus este Dumnezeu iar lucifer este satan.Cred ca tu ai numai doi neuroni.
Crestinii sunt pe calea lor. Cu toate sfortarile tale nu poti schimba nimic aici.
Cat despre Pavel, as vrea eu sa traiesc macar langa un "ucigas" ca el, si macar cateva zile. Din pacate avem parte de "luminati" ca tine.
Ma da ce naiba, am nimerit intr-o adunatura de ignoranti stupizi, ca vad ca nimeni nu este in stare sa-mi raspunda la intrebare, dar cu toti sariti sa jigniti!
Ce naiba, chiar atat de grele sunt intrebarile mele pentru ca ele au un suport biblic!
Te urmaresc ca pe un hamster. Postarile tale prezinta interes dintr-un punct de vedere : pentru a vedea cat de jos a ajuns omul.
Eh...daca vrei sa vezi cat de jos a ajuns omul. atunci iti dau o tema de meditatie!
Oare cat de jos trebuie sa fii din p de v al capacitatii intelectuale, incat sa crezi ca o instututie care a comis zeci de milioane de crime bestiale poate fi numita sfanta biserica?
Esti total incult!
Aceia nu sunt atei.
De ex. Stalin era preot de profesie, sef de promotie a seminarului teologic de la Gori. Hitler se credea Mantuitorul venit sa aduca Imparatia(Reichul) de 1000 de ani, iar Mao chiar a avut Biblia lui proprie numita Biblia lui Mao!
Deci acesti mari criminli ai omenirii au avut ceva in comun, si anume modelul religios!
Suferi de o dorinta murdara de a dezinforma si de a rastalmaci adevarul. Stalin nu a fost credincios. A fost sarac si a primit o bursa la un seminar teologic. Nu a practicat preotia niciodata. Stalin a fost ateu si a distrus cu placere bisericile; majoritatea episcopilor, preotilor si monahilor au ajuns in lagare, unde au si sfarsit.
Esti un propagandist al minciunii!
In Rusia tarista erau sute de milioane de saraci, si marea majoritatea a lor erau extrem de religiosi.
La fel si Stalin care era si sarac si preot!
Stalin a STIUT ce inseamna crestinismul, a STIUT cum s-a "raspaandit" crestinismul, si a STIUT ce a facut biserica crestina cu cei care isi permiteau sa gandeasca altfel!
Stalin a aplicat in URSS exact modelul pe care l-au aplicat si toti conducatorilor bisericii crestine, pina in 1789 cand li s-a tras bisericii scaunul de sub fund si au ramas fara puterea de a ucide!
Daca a fost preot, la ce biserici a slujit? E una ca a STIUT ce inseamna crestinismul, alta sa fie crestin, si alta sa fie preot. Amesteci totul, ca sa scoti un "adevar" doar al tau, in care Stalin, Mao si Hitler ar fi buni crestini, cand n-au avut nimic de a face cu crestinismul ( decat, in cazul lui Stalin ca a vrut sa il distruga, pentru a crea un stat ateu).