Scorpionul vrea o lume speciala, una ca in ''povesti'' astfel uni aleg o religie.
N-are treabă Eu sunt Scorpion, de 2 ori chiar. Chestia e că scorpionii, cică, sunt profunzi, aşa că ei trăiesc intens, orice.
Trăieşti intens iubirea, de exemplu, la tine faţă de dumnezeu, la mine e faţă de ştiinţă, aici intră şi psihologia (nu sunt psiholog), la asta mă refeream. Muzica e cea mai importană, asta trăiesc cel mai intens, dar e altă poveste
Sunt multe de luat în calcul, şi deşi cred în caracteristicile zodiilor, nu cred că are (zodia) vreo legatură cu credinţa în dumnezeu/zei. Ţi s-a dat ceva şi tu doar aprofundezi, dacă eşti mulţumit de răspunsuri mergi în continuare, dacă nu, alegi alt drum. Mai e şi îndoctrinarea, care sigur nu are legatură cu zodia.
Fara supararea, de ce legatura are acum zodia cu credinta, ce relevanta are intervalul in care esti nascut cu puterea credintei?
Sagetatorii spre exemplu mereu cred ca au dreptate. Era si un banc. De cati nativi ai nevoie pentru a schimba un bec? Si la sagetator era: "Ei nu schimba becuri, dar ii pot invata pe altii sa faca acest lucru". Deci, ei sunt mai mult fixati pe anumite idei. Acum, ca sunt credinciosi sau atei, asta tine de "norocul" pe care l-au avut in viata, in fuctie de circumstantele care i-au format. Scorpioni nu cunosc aproape deloc.