anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt singuru care crede ca cei nascuti in zodia Scorpion si Sagetator sunt foarte credinciosi? O fi ceva cu anotimpul?

15 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Poti sa ti iei toata astrologia si sa ti o inserezi in gluteus maximus.

| OOOLEOOO a răspuns:

Scorpionul vrea o lume speciala, una ca in ''povesti'' astfel uni aleg o religie.

| Mădă0611 a răspuns:

N-are treabă laughing Eu sunt Scorpion, de 2 ori chiar. Chestia e că scorpionii, cică, sunt profunzi, aşa că ei trăiesc intens, orice.

| Narfundo a răspuns (pentru Mădă0611):

Eu sunt scorpion de asemenea si desi nu sunt un imfocat al credintei, multi ma vad ca o persoana credincioasa.Sunt,da ai dreptate.Mai profund si de asta lumea pare sa vada in mine o sclipire de la Dumnezeu.Tu traiesti mai intens? Asa simti?

| Mădă0611 a răspuns (pentru Narfundo):

Trăieşti intens iubirea, de exemplu, la tine faţă de dumnezeu, la mine e faţă de ştiinţă, aici intră şi psihologia (nu sunt psiholog), la asta mă refeream. Muzica e cea mai importană, asta trăiesc cel mai intens, dar e altă poveste big grin
Sunt multe de luat în calcul, şi deşi cred în caracteristicile zodiilor, nu cred că are (zodia) vreo legatură cu credinţa în dumnezeu/zei. Ţi s-a dat ceva şi tu doar aprofundezi, dacă eşti mulţumit de răspunsuri mergi în continuare, dacă nu, alegi alt drum. Mai e şi îndoctrinarea, care sigur nu are legatură cu zodia.

| M25M a răspuns:

Fara supararea, de ce legatura are acum zodia cu credinta, ce relevanta are intervalul in care esti nascut cu puterea credintei?

| Narfundo a răspuns (pentru M25M):

Observ foarte multi nascuti in zodia varsator fiind foarte departe de credinta.Chiar si balantele daca nu ma insel.In schimb, din ce am vazut, sagetatorii sunt mai credinciosi.

| M25M a răspuns (pentru Narfundo):

Sincer sa fiu interesanta observatie, dar nu m-am gandit nici o data si nici nu am crezut vreodata ca intensitatea credintei unei persoane are legatura cu zodia.

| Narfundo a răspuns (pentru M25M):

De aceea intrebam daca are vreo legatura cu Toamna, caci ambele zodii sunt ale acestui anotimp.

| dragos9234 a răspuns:

Eu sunt scorpion dar nu cred in dumnezeu.

| reihiuke a răspuns:

Sagetatorii spre exemplu mereu cred ca au dreptate. Era si un banc. De cati nativi ai nevoie pentru a schimba un bec? Si la sagetator era: "Ei nu schimba becuri, dar ii pot invata pe altii sa faca acest lucru". Deci, ei sunt mai mult fixati pe anumite idei. Acum, ca sunt credinciosi sau atei, asta tine de "norocul" pe care l-au avut in viata, in fuctie de circumstantele care i-au format. Scorpioni nu cunosc aproape deloc.

| Narfundo a răspuns (pentru reihiuke):

Vreu sa spui ca religia este o fixatie de care sagetatorii pot profita din plin cu ideile lor fixiste?

| reihiuke a răspuns (pentru Narfundo):

Nu. Datorita faptului ca se agata de niste idei, care le raman fixe, se pot indoctrina foarte usor. Si nu-i mai scoti din modul ala de gandire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu toti din zodia sagetatori sunt crestini practicanti de exemplu cunosca pe cineva care e sagetator si e crestina doar cu numele mai degraba are o viata imorala.

| FuckTWorld a răspuns:

Is nascut in zodia Scorpion si nu am nici o treaba cu credintalaughing.