| dorel421 a întrebat:

Sunt singurul care i s-o facut "sila" de craciun, colinde si mai ales de cei care vezi doamne tin post si nu mai stiu eu ce?

Răspuns Câştigător
| Darkmagic a răspuns:

Din cand in cand, trebuie sa apara cate un nimeni in drum sa declanseze o ofensiva a prostiei, nu ai ce sa le faci. Atat pot astia.
De manele nu s-a saturat, pe asta il deranjeaza colindele si postul, post pe care nici macar nu il tine el. laughing

8 răspunsuri:
| Dannjkl a răspuns:

Nu esti, eu personal nu mai suport ipocrizia oamenilor din ziua de azi si felul lor de a arãta cã sunt si ei prezenti la bisericã, craciun paste etc dar de fapt ei beau mãnâncã bârfesc etc, totul a devenit o mascaradã ieftinã si comercialã care si-a pierdut adevãratul spirit al sãrbãtorii.
Multi tin la aceste traditii doar pentru imagine fãrã a realiza adevãratul lor scop si adevãrata origine a acestei ceremonii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Nu!

| AliGab a răspuns:

Ce treaba ai tu cu ce fac altii? Nu cred ca te obliga nimeni sa tii post sau sa canti colinde

| cristi202 a răspuns:

Cînd nu le înțelegi, e normal sa ti se facă sila, ele tot repetindu-se...

| RAY a răspuns:

Nu e Crăciun, e doar comerț, Crăciunul îl simți, fiecare îl simte in felul lui, nu vad ce e rău in acele colinde

| slayer09 a răspuns:

Aici depinde de gandurile fiecaruia, si de starea lui de spirit, nu Craciunul sau postul sau crestinii sau etc. sunt de vina ca tu esti asa sictirit, ci informatiile pe care le alegi sa iti intre la suflet, daca le alegi pe cele rele, e si normal sa le vezi pe cele rele, si de aici depresii, uraciune, sictireala. Daca nu le bagi in seama pe cele rele si le vezi pe cele bune apare sufletul care vrea sa traiasca si se bucura de toate, si are pofta de viata si abia asteapta sa vina Craciunul cu luminitele cu colindele..etc. Totul depinde de perceptie. Am trecut prin asta, eram si eu la fel. Si mi-am dat seama ca totul tine de perspectiva mea, lumea e asa cum e ea, dar tu alegi cum vrei sa traiesti, indiferent cum e in exteriorul tau. Interiorul tau conteaza si interiorul tau nu cred ca va fi plin daca nu intra Dumnezeu acolo sa te invete sa traiesti.

| gabriel2004o a răspuns:

Nu ești singurul
Personal, nu mai e ce a fost Crăciunul ca anii trecuți
Parca simțeai altfel sărbătorile când era zăpadă afara si ieșeai afara și făceai diferite activități(cum ar fi sa te dai cu sania sau pur și simplu sa admiri peisajele)
Colindele simțeai ca nu se repeta, acum dacă deschizi televizorul auzi aceeasi colinda a 7-a oară și normal ca ți se face sila de sictirul altora.
De colindători sa nu mai zic ca acum pentru un "Domn, Domn sa-naltam" se așteaptă sa le dai 10 lei iar dacă le dai un colac sau pur și simplu dulciuri acum te scuipa în ochi(eu când mergeam eram recunoscător chiar și pentru o eugenie)
Scuza ca petreci Crăciunul la rude deja e expirata ca și rudele ori sunt plecate afara ori le e sila și la rândul lor de Crăciun

Personal, nu îmi pasa de persoanele care merg la biserică(mai ales ca doar asta ai ce face de Craciun)

Chiar nu mai e ce a fost Crăciunul.
Singurul lucru pe care poți sa-l faci de Crăciun este ori sa stai sa treacă ziua asta aiurea ori sa cauți "bairamuri" sa bei ca asa se sărbătorește la noi Crăciunul și gata

Întrebări similare