| Classiffied a întrebat:

Sunt valorile morale ale ateilor superioare celor creștine având în vedere că ele nu la baza frica de iad sau existența vreunei divinitati?

38 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Anelise128 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu am vorbit despre cineva cunoscut, am spus ca sunt crestinii adevarati si cei care pretind ca sunt crestini dar nu sunt pentru ca nu au fapte. Si asta e adevarul. Sunt doua categorii, adevarati si falsi! Si asa au fost de la inceput! Sa identifici nu e ca si cand judeci, e o realitate care se vede.

| Anelise128 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Eu nu am incercat sa ma scot pe mine in evidenta inca de la inceput. Nu conteaza cine sunt eu ci adevarul biblic pe care ti l-am spus, despre asta este vorba. Si da, am faptele necesare sa imi sustin credinta, altfel nu as vorbi.

| ania a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Poate sa creada cine ce vrea.Eu il iubesc pe Dumnezeu, e o bucurie si o onoare sa ma inchin inaintea Lui, Mantuitorul Hristos mi-eluberat sufletul, constiinta de vinovatie, cobdamnare, vreau sa ascult de poruncile lui pentru ca sunt convinsa ca Le - a dat pentru binele si fericirea mea si sunt incantata ca mersul istoriei e in mana Taticului meu din ceruri care ma iubeste cu o dragoste infinita si ma vrea cu gelozie pentru Sine.