Bai pustiulica, tu n-ai nici buletin dar te-ai uitat la niste filme pe net si crezi ca le stii pe toate. Eu zic sa iti stergi mucii la nas si apoi sa intri pe TPU sa vorbesti cu oamenii.
Intotdeauna e loc de mai bine!
Dar, pot sa zic ca sunt fericita... mici exceptii, dar trece
In unele momente ale vietii putem fi asa de nefericiti, uitind un lucru foarte important pentru care ar trebui sa fim. Faptul ca avem norocul de a trai, ca suntem sanatosi, ca avem de rau de bine ce minca si cu ce ne imbraca, ca avem persoanele dragi alaturi, acesta e un motiv de fericire. Si da, eu sunt fericita pentru ca sunt norocoasa... si uneori cind imi este greu pe suflet incerc sa fac lucrurile in asa fel in cit sa ma simt iubita si fericita.
Pa pa...un 2012 cit mai fericit
@carolinne
deci tu esti trista ca el nu stie sa scrie? urat, daca plangi dupa toti analfabetii
TPU nu ti-a corectat greseala? bai esti culmea! acum mi-am adus aminte. macar da un edit prietene!
Deci tu esti trista ca el nu stie sa scrie? urat, daca plangi dupa toti analfabetii
Nu pentru al meu raison d'etre mea s-a spulberat acum ceva timp! si poate din frica nu am mai cautat altu.
De ce ai tinut post de revelion?
N-am tinut post de revelion, dar tata nu a luat sampanie.
Fiecare da ce are asta ai asta dai!