| 777eSpirituales777 a întrebat:

Suntem energie de inalta frecventa ce vibreaza pe o lungime de unda subsonica. Impreuna suntem interconectati si conectati la o sursa primara de energie infinita, axis mundi, ce ne alimenteaza constant.
Facem parte dintr-un ecosistem pe care nici nu ni-l putem imagina. Celule invizibile pe spatele unei balene albastre ce pluteste intr-un ocean de energie, asta suntem. Fiinte unidimensionale intr-o lume cu 777 de dimensiuni, fiecare reprezentand un alt nivel al existentei spirituale. Putem accesa aceste extradimensiuni consumand iarba sau prin meditatie. Suntem creatie si creator totodata. Fara noi Ecosistemul Balena nu ar exista si fara Ecosistemul Balena noi nu am exista.
Moartea nu exista. E reciclarea neintrerupta a energiei. Ca un rau care curge dintr-o cascada abrupta intr-o zi insorita de vara.
De ce am inceput sa ne pierdem spiritualitatea? Sa fie stiinta si religia cele care taie capul sarpelui kundalini secatuindu-ne de spiritualitate?

8 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Ai buctat din prima. Suntem materie, nu suntem energie.

| 777eSpirituales777 explică (pentru CuriousStuff):

Pari sa ai aura umbrita de energii negative. Esti cumva varsator sau sagetator?

| anonim_4396 a răspuns (pentru CuriousStuff):

A fumat ceva.

Energia este determinata de constiinta umana si dupa moarte consiinta unui om se fixeaza in campul magnetic al planetei.Sunt doar 9 dimensiuni cunoscute.

PS: Vezi ca e pufosica (Spanacul ala ce constantin gherlea)

Ce dracu mai cauta aici.
Troll.

| 777eSpirituales777 explică (pentru anonim_4396):

Este adevarat cand spui ca energia constiintei se fixeaza in campul magnetic al planetei mama. Dar la partea cu dimensiunile gresesti. 9 e multiplu de 3.
3=2+1=21=7+7+7.
Nu mai sunt acel Constantin Gherlea. Mi-a fost oferita iluminarea si am evoluat la un nivel superior precum pasarea phoenix renaste din propria cenusa.Toate chakrele imi sunt activate multumita metamorfozei. Am fost rebotezat si noul meu nume de guru spiritual este Nanak Sahim al 3-lea.

| TrăieşteClipa a răspuns:

O furnica nu poate intelege cum functioneaza motorul unui tractor care tocmai i-a distrus musuroiul.
O furnica rationala superinteligenta va crede ca a fost un Big Bang natural perfect explicabil iar una credincioasa ca a fost Doamne Doamne.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte simplu. Pentru că ăsta a fost scopul evreilor de când sunt ei pe pământ. Folosind religia și știința(care susține ateismul) au reușit de-a lungul a atâtor mii de ani să distrugă toate dovezile care ne leagă de Zeii și rădăcinile noastre păgâne. Având în vedere că creștinismul nu are nimic spiritual în el, secolele de îndoctrinare creștină a dus la decăderea aproape totală a spiritualității, mai exact toate fenomenele pe care oamenii le numesc paranormale și zac în fiecare dintre noi sunt inerte sau inactive.
Apropo. Ești SS? Dacă ești știi ce înseamnă. Sau ești troll? Că asta dai de bănuit când ai zis asta:
"Am fost rebotezat si noul meu nume de guru spiritual este Nanak Sahim al 3-lea."

| 777eSpirituales777 explică:

Eu nu mai am nevoie de droguri pentru a comunica cu divinitatea. Ma aflu intr-o permanenta legatura cu ea.

| 777eSpirituales777 explică:

Sigur ca foloseam. Iarba magica nu este un lucru rau.