Pari sa ai aura umbrita de energii negative. Esti cumva varsator sau sagetator?
A fumat ceva.
Energia este determinata de constiinta umana si dupa moarte consiinta unui om se fixeaza in campul magnetic al planetei.Sunt doar 9 dimensiuni cunoscute.
PS: Vezi ca e pufosica (Spanacul ala ce constantin gherlea)
Ce dracu mai cauta aici.
Troll.
Este adevarat cand spui ca energia constiintei se fixeaza in campul magnetic al planetei mama. Dar la partea cu dimensiunile gresesti. 9 e multiplu de 3.
3=2+1=21=7+7+7.
Nu mai sunt acel Constantin Gherlea. Mi-a fost oferita iluminarea si am evoluat la un nivel superior precum pasarea phoenix renaste din propria cenusa.Toate chakrele imi sunt activate multumita metamorfozei. Am fost rebotezat si noul meu nume de guru spiritual este Nanak Sahim al 3-lea.
O furnica nu poate intelege cum functioneaza motorul unui tractor care tocmai i-a distrus musuroiul.
O furnica rationala superinteligenta va crede ca a fost un Big Bang natural perfect explicabil iar una credincioasa ca a fost Doamne Doamne.
Este foarte simplu. Pentru că ăsta a fost scopul evreilor de când sunt ei pe pământ. Folosind religia și știința(care susține ateismul) au reușit de-a lungul a atâtor mii de ani să distrugă toate dovezile care ne leagă de Zeii și rădăcinile noastre păgâne. Având în vedere că creștinismul nu are nimic spiritual în el, secolele de îndoctrinare creștină a dus la decăderea aproape totală a spiritualității, mai exact toate fenomenele pe care oamenii le numesc paranormale și zac în fiecare dintre noi sunt inerte sau inactive.
Apropo. Ești SS? Dacă ești știi ce înseamnă. Sau ești troll? Că asta dai de bănuit când ai zis asta:
"Am fost rebotezat si noul meu nume de guru spiritual este Nanak Sahim al 3-lea."
Eu nu mai am nevoie de droguri pentru a comunica cu divinitatea. Ma aflu intr-o permanenta legatura cu ea.
AvalohAlyn întreabă: