Crestini sau nu, bogati sau saraci, nu putem sti niciodata cand ni se poate intampla o nenorocire cum i s-a intamplat lui Cristi.
Amintiti-va cu totii ca TPU inseamna Toti Pentru Unu.
Acum, UNUL are nevoie de ajutor.
Majoritatea dintre noi il cunoaste pe Cristi din postarile lui.
Si ce daca? E asa de greu sa ajuti un om aflat in necaz?
Nu cred ca sunt multi utilizatori aici care sa se scalde in bani. Dar, asa cum spune Ema, o suma, cat de mica, venita din partea noastra, il poate ajuta pe Cristi si pe sotia lui sa aiba macar un acoperis deasupra capului.
Eu nu sunt credincioasa, o stiti cu totii, dar nu pot sa stau nepesatoare la gandul ca cineva, un om pe care il pot ajuta, nu mai are nimic din ce ii este necesar pentru un trai...nu decent, ci NORMAL.
Cat de egoist sa fii incat sa stai linistit in fata bradului impodobit, cu ceafa de porc la gratar pe masa, cu vin si cu portocale, stiind ca un semen de-al tau, un om ale carui intrebari si raspunsuri le-ai citit candva, nu are nici macar o masa pe care sa puna o farfurie?
Haideti, totusi, sa aratam ca, daca tot ne petrecem atat timp (sigur ma cenzureaza robotelul la "a t a t a") citind intrebari despre lungimi, grosimi, adancimi, rezumate, traduceri si alte alea, putem sa ajutam pe cineva care CHIAR are nevoie.
Multumesc pentru informatiile tale de mult cunoscute!
Ceea ce nu intelegi este ca Acest Saul din Tarsus era cetatean roman de religie mozaica, si astfel om de incredere al celor care l-au ucis pe Isus. si acest lucru il confirma faptul ca a acceptat sa fie actioneze ca un criminal ucigas de sectanti nazariteni, pentru ca aia inca nu erau crestini.
Clerul si romanii Vazand ca moartea lui Isus a avut ca efect martirizarea lui si cresterea numarului de adepti, au hotarat ca prin cozile lor de topor sa opreasca acest fenomen ce lua amploare, asa ca au hotarit sa-i ucida si sa-i ucida pe cei ca Stefan si sa prigoneasca comunitatile lor, daca nici aceasta intreprindere nu a adus efectul scontat, au hotarat sa "ucida" invataturile lui Isus, si acest Pavel era cel mai indicat datorita pregatirii sale scolare deosebite. Asa s-a ajuns la "convertirea" sa ce a avut loc pe Drumul Damascului!
Acum ti-as pune intrebarea:
Poti tu sa fi atat de naiva si sa crezi ca un om lipsit de caracter, un ucigas si un tortionar de cea mai joasa speta, se converteste din "mustrari de constiinta"?(o constiinta pe care nu o avea, si asta rezulta exact din Biblie)
Nicidecum, el a devenit doar ceea ce numimk noi azi "Agent de Influenta" adica un fals propovaduitor care in numele lui Isus propvaduia ceea ce ii convenea clerului si stapanirii romane, acesta este si motivul pentru care Pavel ca si "convertit" a fost lasat sa-si faca treaba si nu a fost ucis de la inceput de alti tortionari, dar si faptul ca represaliile s-au oprit brusc.
Pavel, ucigas fara caracter si sluga la criminali, l-a inceput a intrat in acest joc, dar vazand uriasul potential de inavutire prin nemunca, i-a trada si pe stapanii care il plateau si a intors totul in propria sa favoare, creind o religie noua.
Aceasta tradare nu a fost iertata de stapanii sai, motiv pentru care a sfarsit asa cum merita, adica ca un criminal de rand!
Nu este numai parerea mea ci si a lui Freud, si a unui sir lung de autori care au publica studii si carti pe aceasta tema!
Vezi ca ai uitat sa imi raspunzi la intrebarea pusa in postarea anterioara, si anume sa dai versetul in care Dumnezeu, nu o creatura a sa) spune ca nu mai este bun "detergentul" de spalarea pacatelor recomandat de El!
Ai darul de a perverti fiecare verset in parte.Ti-am demonstrat ca Apostolul Pavel avea o situatie materiala buna,avea scoli inalte, avea autoritate, dar din momentul in care L-a intalnit pe Domnul Isus viata lui a luat o intorsatura cu 180 de grade.Din prigonitor a devenit un misionar inflacarat si chiar cu pretul de a fi prigonit, El a ramas statornic si pe deplin incredintat de misiunea pe care i-a dat-o Dumnezeu.
Filipeni 3:4-9,,Măcar că eu aş avea pricină de încredere chiar în lucrurile pământeşti. Dacă altul crede că se poate încrede în lucrurile pământeşti, eu şi mai mult;
eu, care sunt tăiat împrejur a opta zi, din neamul lui Israel, din seminţia lui Beniamin, evreu din evrei; în ce priveşte Legea, fariseu;
în ce priveşte râvna, prigonitor al Bisericii; cu privire la neprihănirea pe care o dă Legea, fără prihană.
Dar lucrurile care pentru mine erau câştiguri le-am socotit ca o pierdere, din pricina lui Hristos.
Ba încă şi acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, faţă de preţul nespus de mare al cunoaşterii lui Hristos Isus, Domnul meu. Pentru El am pierdut toate şi le socotesc ca un gunoi, ca să câştig pe Hristos
şi să fiu găsit în El, nu având o neprihănire a mea pe care mi-o dă Legea, ci aceea care se capătă prin credinţa în Hristos, neprihănirea pe care o dă Dumnezeu, prin credinţă.,,
Daca era adevarat ceea ce ai scris tu despre el, nu ar fi suportat tortura, ci s-ar fi lepadat de credinta in Domnul Isus.Tocmai faptul ca el a fost torturat si biciuit,in temnita, a suferit enorm pentru credinta lui, a ramas statornic ceea ce ne demonstreaza ca a fost autentica.
Apostolul Pavel a fost torturat şi apoi decapitat de către maleficul împărat Nero la Roma în 67 d.Hr.
Domnul Isus nu a desfiintat Legea, dar nimeni nu a putut sa implineasca Legea fara sa calce macar una din cele 10 porunci.Si cine incalca una din cele 10 porunci se face vinovat de toata Legea.De aceea a trimis Dumnezeu pe Domnul Isus ca sa primim mantuirea prin Jertfa Lui. (1 Ioan 2:2)Copilaşilor, vă scriu aceste lucruri ca să nu păcătuiţi. Dar, dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel Neprihănit.
El este jertfa de ispăşire pentru păcatele noastre; şi nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale întregii lumi.
Da, si eu ti-am aratat cu versete biblice ca falsul tau apostol a schimbat Legea lui Dumnezeu cu de la sine putere.
Dar din pacate nu mi-ai aratat ca oamenilor bogati le ajunge bogatia lor si nu ravnesc la mai mult!
Eu ti-am dovedit cu verset Biblic ca falsul tau apostol se bucura ca poate belii oamenii intru imbogatirea sa nemarginita verset pe care ti-l dau din nou!
Faptele apostolilor 4
34 Şi nimeni între ei nu era lipsit, pentru că toţi câţi aveau ţarini sau case le vindeau şi aduceau preţul celor vândute
35 şi-l puneau la picioarele apostolilor.
Care misiune i-a dat-o Dumnezeu?
Pe aceia de a-i schimba Legile?
Pai de ce nu i-a dat Dumnezeu lui Isus aceasta "misiune", ca doar Isus afirma ca a venit sa implineasca Legile si nu sa le schimbe!
De ce imi repeti versetul cu GUNOIUL?
Crezi ca vine un sarlatan ca Pavel sa iti acorde mantuirea in locul lui Dumnezeu doar pentru ca el zice sa crezi in Christos, adica in stapanul cheilor Iadului?
Unde zice Isus ca mantuirea se capata prin credinta?
Nu ti-am zis ca tu urmezi Calea lui Pavel in loc sa o urmezi pe cea a lui Isus!
Probabil ca tu astepti mantuirea de la un sarlatan si criminal ca el, adica mantuirea prin credinta, si nu prin fapte, ca doar faptele lui Pavel erau CRIME, deci era constient ca nu are sanse sa fie niciodata mantuit prin Crimele sale, asa ca va invata si pe voi ca puteti fi criminali ca el, dar ca prin credinta primiti mantuirea, adica crucea la cap!
Este un crestin autentic, nu este fals.El respecta cu strictete tot ceea ce primeste de la Dumnezeu.Chiar cu pretul vietii sale.Renunta la autoritatea pe care o avea de a prigoni pe crestini si devine el insusi prigonit.Tu chiar nu gandesti? Ce om normal ar face acest lucru daca nu ar fi adevarata intalnirea lui cu Domnul Isus? Cat despre tine, am fost curioasa sa vad cine sta in spatele acestor cuvinte pline de venin la adresa crestinilor, si am vazut ca esti anti-Hristos.Sa inteleg ca esti satanist?
Poi Pavel este chiar cel mai autentic crestin, nu contez asta, ca doar el insusi este INVENTATORUL crestinismului, adica acel sarlatan care si-a tradat religia parintilor, a ucis pentru simbrie, si apoi i-a tradat si pe cei care l-au platit, motiv pentru care pe buna dreptate devine prigonit, bineinteles de cei care l-au platit si apoi i-a tradat!
Cat despre "intalnirea" cu Domnul tau Isus Christos aceasta s-a produs doar virtual, adica in somn, dar se cuvine sa mentionam ca acel "contact in somn" cu Isus a avut loc dupa moartea rabinului Isus (inca nedevenit Christos), adica atunci cand Christos se lauda in Apocalipsa 1.18 ca este stapanul cheilor Iadului, asa ca pe aceasta baza se poate spune ca Pavel a primit indicatii de la Seful cheilor MORTII si ale IADULUI si nu de la Dumnezeu, cel care daruieste viata!
Ai observat bine, intr-adevar sunt anti Christos Adica anti Diavol, si sunt total PRO Isus Nazariteanul (adica inca nechristos, pentru ca Christos a devenit doar dupa moarte, adica atunci cand Diavolul i-a rapit/ocupat trupul ca sa isi joace marea scena a pacalirii)
Daca imi vei citi postarile poate vei intelege ca sustin multe din ideile Nazariteanului, motiv pentru care sunt un anti-paulist, pentru ca Pavel ca agent de influenta a neglijat total invaturile lui Isus si a predicat propriile sale tampenii in numele lui Isus si al interesului propriu!
Nu sunt indoctrinat de nicio religie si ma bazez pe ratiunea bazata pe documentatie, pentru ca satanisti sunteti voi crestinii care ati comis de milioane de ori mai multe crime decat satanistii!
Pe Christos alias Lucifer sau in l.romana Luceafarul, nu l-am inventat eu ci Biblia!
Vezi 2 Petru 1:19 „Și avem cuvîntul proorociei făcut și mai tare; la care bine faceți că luați aminte, ca la o lumină care strălucește într'un loc întunecos, pînă se va crăpa de ziuă și va răsări Luceafărul de dimineață în inimile voastre!
ca sa intelegi mai bine
http://ro.wikipedia.org/wiki/Luceaf%C4%83r#.C3.AEn_Biblie
Nu sunt "crestina" nu cred in dumnezeu...urat ce i s-a intamplat acelui copil... puteam fi chiar eu.dar nu cred in dumnezeu. poate in satan cred.
anonim_4396 întreabă:
justitiarul întreabă:
Lovelyx3Friendly întreabă: