Cine altcineva este mai în măsură să recunoască Biserica autentică dacă nu chiar Fiul lui Dumnezeu prin cuvintele:
- "Drept aceea, luaţi aminte de voi înşivă şi de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi EPISCOPI, ca să păstraţi BISERICA(sg.) LUI DUMNEZEU, pe care a câştigat-o cu însuşi sângele Său." - Fapte 20, 28
- " ...ca s-o înfăţişeze Sieşi, BISERICĂ slăvită, NEAVÂND PATĂ SAU ZBÂRCITURĂ, ori altceva de acest fel, ci ca să fie sfântă şi fără de prihană."- (Efes. 5, 25-27)
- „Şi EL ESTE CAPUL trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morţi, ca să fie El cel dintâi întru toate." - Coloseni 1, 18
- "Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată EU CU VOI SUNT (erau prezenţi doar apostolii- clerul Bisericii) în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin." - Matei 28, 20
Eu cred in dumnezeu ca suma a tuturor legilor fizice si nu ca o entitate. Cred ca e mai presus de intelegerea noastra si ca noi functionand in sistem binar avem doua variante in toate deciziile pe care le luam consider ca dumnezeu reprezinta alegerea care ne duce spre bine iar diavolul reprezinta alegerea proasta pe care o putem face. Biblia e axata pe subintelesuri nu putem lua totul caatare trebuie sa vedem sensul figurat cand acesta exista. Biserica reprezinta pentru mine cea mai mare forma de manipulare in masa. Eu personal imi rezerv dreptul de a crede numai ce vreau eu si ce consider ca poate fi adevarat pentru mine. Biserica in tainele ei exagereaza cu multe lucruri asa ca am ales sa cred ce vreau nu ce mi se spune. Suntem liberi sa alegem ce vrem sa credem daca tu consideri ceea ce spune biserica, ca fiind minciuni asta e parerea ta si nu o contesta nimeni. Nici eu nu cred in biserica cred in mine si in Dumnezeul pe care il vad eu ca fiind posibil existent.
A te numi crestin este usor, a fi crestin este mai greu pentru ca suntem inperfecti, gresim in diferite moduri, ori credinta adevarata trebuie dovedita prin fapte. Biblia este singura si cea mai veche carte prin care Adevaratul Dumnezeu se face cunoscut omului. Cine nu crede in existenta lui Dumnezeu nu are cum sa creada nici in Biblie, acest lucru il doreste impotrivitorul lui D-zeu Satan, ca cei mai multi oameni sa fie de partea sa si sa-l renege pe D-zeu, ba chiar unii dementisa spuna ca Biblia este o carte a salbaticilor.Iar daca Biblia spune in1 I0an 5:19 ca intreaga lume zace in puterea celui rau > iata este un lucru dovedit. Cei ce sustin traditia si obiceiul, ba le mai numesc si sfinte, fac lucruri dupa bunul lor plac, nu dupa ceea ce pretinde D-zeu de la noi. Satan le orbeste mintea cu succes, caatare poti sa-ti dai seama dupa evenimentele mondiale, actiunile ce au loc azi la scara mondiala au fost profetite in Biblie de catre oameni alesi de D-zeu, in urma cu mai bine de 2000 de ani. Biblia vorbeste despre adevaratii crestini ca, vor fi cunoscuti prin iubire, iar multimea formelor de inchinare care nu satisfac necesitatile spirituale ale membrilor lor formeaza un tot numit care incurand va fi distrusa, ori vor unii ori nu, lucrurile lui D-zeu, profetite prin intermediul Bibliei merg catre implinire totala. Oamenii rai si impostorii vor merge din rau, in mai rau, sfarsitul lor va fi bucurie pentru Satan, a carui zile de guvernare peste pamant sunt numarate in calendarul lui D-zeu. Oamenii instrainati de D-zeu, la care le merge bine azi, nu stiu in ce se vor increde maine, unde este siguranta lor ca maine isi vor putea deschide gura sa aduca cuvinte de hula la adresa adevaratului D-zeu, si ei spun ca sunt crestini.Ai cui? Dumnezeul adevarat este unul dingur, in Univers El stapaneste, Omul este un fir de praf, pe talerul unei balante, nu poate fi stapan pe ora nasterii sau a mortii sale. Cei ce vorbesc din propria initiativa numai lucruri dezgustatoare nu cauta sa participe la zidirea spirituala si morala a semenilor, ci doar hula si dispret este in inima lor si pentru semenii lor pe care-i vad si pentru Dumnezeu pe care nu-l vad, si se numesc crestini, or fi, pentru cineva, dar nu potrivit vointei lui D-zeu. Nu participa la infaptuirea vointei lui D-zeu.
Sunt fată mă, pentru a câta oară să spun? Ce dracu e aşa de greu să-ţi dai seama?
O să fiu şi eu la rândul meu ca ele, dar dacă ştiu că sunt bolnavă nu ies aşa pe stradă.
Mă rog, ştiam că sunt creştini din ăştia pe aici care sar în capul oamenilor degeaba, doar pentru o părere, dar habar n-au cu ce se mănâncă religia în sine.
Logica de cre(s)tini.N-ai ce sa le zici.Chiar daca vii cu sute de argumente ca de fapt dumnezeu nu exista ei tot cred.Si ai dreptate in legatura cu icoanele.Eu nici acum nu inteleg de ce majoritatea se inchina la niste bucati de lemn pictate.
Cu icoanele sunt de acord.dar n-am zis că nu cred în Dumnezeu, am spus ce mi se pare inutil.că sunt cam între, nu-mi convin toate regulile religiei.
Însă mă rog la Dumnezeu, şi cred.
Aa deci crezi? Sper ca nu te superi pentru ce am scris
Foto cont TPU se vede ca intelegi greu, daca-ti spun fa te superi? nu stiu daca suntem de-o seama sa ne tragem de sireturi
Sper că glumeşti, nu?
Ăla e bărbat..Are mustaţă, bă.
I don't wanna live on this planet, anymore.
Sunt singura care ori de câte ori dă peste această întrebare citeşte "Sunteti complet cretini?"?
Fcd_Acab_Dani_1994 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: