Stii ca asta inseamna ca si Big Bang exista, nu? Doar creationistii lupta impotriva lui.
Sunteti de acord ca, daca nu ar exista Dumnezeu, nu ar mai exista nici ateii care sa lupte impotriva Lui?=
=Ateii nu luptă împotriva lui Dumnezeu,
( ei gândesc / ei cred că nu există nici un Dumnezeu )
ci vă arată că religiile în care credeți voi, sunt pline de prostii, iar voi nu vreți să realizați asta, și vă mințiți între voi, că ateii ar lupta împotriva lui Dumnezeu!
In general, ateii nu lupta impotriva nimanui, doar resping zeii, superstitiile, religiile si astfel de lucruri ridicole.
Iar Dumnezeu este doar zeul crestin, mai exista vreo cateva zeci de mii de zei impotriva carora se poate lupta, deci consider ipoteza ta total lipsita de premise, deci, prin extensie, falsa.
Problema e ca ateii nu lupta impotriva "Lui" pentru ca "Lui" nu exista din perspectiva noastra. Noi luptam cu incultura multora dintre credinciosi.
EH dovezi, am inteles un lucru si anume nu prin ratiune il descoperi pe Dumnzeu ci prin experienta
Cu placere si eu am citit acea carte si m-a impresionat enorm.
Ateu = persoana care este indiferenta din punct de vedere religios.Nu crede in nimic.Un ateu nu ar avea motiv sa fie impotriva Domnului.
Intr-adevar orice lucru existent care are multi adepti are tot la fel de multi oameni care sunt contre dar dumnezeu exista