Apache
| Apache a întrebat:

Sunteti de acord cu asta?
http://www.libertatea.ro/......57332.html

21 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu sunt de acord cu transfuziile de sange.Sotul meu a primit foarte mult sange cand a avut accident la locul de munca.

| EmaS a răspuns:

Eu nu tin cu religia, eu ascult de Cuvantul lui Dumnezeu care spune ca lucrurile descoperite sunt ale oamenilor, cele nedescoperite sunt a lui Dumnezeu.Arata-mi unde scrie sa nu primim sange.

| FucktheSystem a răspuns:

Dacă au interzis satanismul de ce să nu interzică și martorii lui Iehova sau penticostalii. Satanștii în plus nici nu se omorau între ei ca fanaticii ăștia săriți de pe fix...
Eu i-aș băga pe toți care încurajează așa ceva în pușcărie până își scot idee ăstea tâmpite din cap, adică practic sunt criminali în serie fără să omoare personal pe cineva, doar încurajarea chestiilor de genu e cam egală cu crima. Și mai au tupeul să mai vină și la mine la ușă din două în două luni să mă convertesc...

| tsevaoth a răspuns (pentru FucktheSystem):

Bravo! Ai uitat sa-I mai mentionezi ca atunci trebuie sa-I bagam si pe cei care fac si sustin avortul!

| FucktheSystem a răspuns (pentru tsevaoth):

Nu consider avortul crimă ci chiar în amjoritatea situațiilor e un lucru bun.

| tsevaoth a răspuns (pentru FucktheSystem):

M-ai lamurit!

| FucktheSystem a răspuns (pentru tsevaoth):

Mă bucur pentru tine.

| DorelSudoru a răspuns (pentru FucktheSystem):

Satanismul e interzis oficial?

| FucktheSystem a răspuns (pentru DorelSudoru):

Yap, în mai toate țările din lume...

| MMihai a răspuns:

Orișice om zdravăn la cap a fost revoltat de cazul respectiv.
A mai pus cineva această întrebare și copiez ce i-am răspuns lui.
Alin Popoviciu este unul dintre nenumărații idioți membrii PDL.
Să interzici un cult, este în esență, o nesimțire, dar cretinul PDL-ist scârbos, Alin Popoviciu, care numai tâmpenii revoltătoare spune când îl invită televiziunile, a vrut voturi pentru persoana lui.
Dacă era zdravăn la cap, dar ăsta este un idiot, putea să discute cu reprezentanții acelei secte și să afle ce cretinisme au ei, în credința lor.
Mai sunt și alte religii și secte care mai vin cu cretinisme și făcea un proiect legislativ care să anihileze efectele acestor cretinisme, și ar fi avut și sprijinul opoziției, la un asemenea proiect legislativ.
Nu am idee ce naiba vor Martorii lui Iehova, dar ideea că să nu faci transfuzii și să moară astfel omul a revoltat orișice om zdravăn la cap din România, independent de concepțiile sale religioase.
Era suficient să scrie 3 pagini.

În prima pagină scria, că ești obligat să justifici necesitatea proiectului legislativ, motivația care a determinat apariția respectivului proiect legislativ.

În pagina principală scria ceva de tipul:

" În orișice situație unde idei religioase aparținând unor culte sau secte religioase contrazic normalitatea sau știința, sau tehnica, nu se va ține cont, de asemenea idei aberante. "

Și mai jos dădea câteva exemple de aplicabilitate a acestei legi.
În pagina 3 trebuia să scrie semnăturile deputaților și senatorilor care sprijină respectivul proiect legislativ.
Așa ar fi procedat o ființă zdravănă la cap, nu holera / licheaua de Alin Popoviciu, care știe numai să mintă și să fure.

| sandra2012 a răspuns:

Total de acord cu el. Si eu as face la fel. Sa vedem daca le dispar bisericile si adunarile absurde, unde se va duce credinta lor?

| Maidanezul a răspuns:

Ptiu sa nu ii fie de deochi dar de ala care a murit la poarta spitalului de ce nu spune ca spitalul cu o zi inainte functiona si cind ajunge amaritul era cu un lacat meserias pe el.Dar de aia care nu au arginina sa le faca perfuzii prin spitale de ce nu spune.Dar de 200 spitale inchise nici un rind.Dar de ce nu spune ca exista si alternativa la introducere de singe strain, pai prost era.Pai cum sa se ratoiasca si el si sa agite spiritele.Din gura toti sunt buni sa ia ochii la prosti, dar cind este la cioarda toti sunt frati.Ia sa fi fost el in cauza ce il urcau in avion si roiul cu el la Viena sau ii aduceau imediat inlocuitorul de singe si il scapau dar amarita aia nu a avut bafta lui. bate cimpii popoviciu, asta este ca lupul in blana de miel ia cautati pe net in cite cirdasii este bagat si apare pe post de apostol contra naravurilor religioase.

| Maidanezul a răspuns:

Pune mina pe dictionar

| Maidanezul a răspuns:

Multumesc pentru compliment "sa fie primit" vad ca la nick ai chiorul uite faci asa www.google.ro si bagi prin copiere si lipire "singe artificial " si daca pui ochelarii vei gasi si si si "Caderea ursului din virful bradului " o sa zici care uite ma ch.e SANGE ARTIFICIAL PRODUS LA CLUJ Poate nu ai auzit de orasul Cluj ia o harta istetule Acum te intreb, tu nu ai rusine in tine cind ai apasat pe clape ce ai apasat Ia uite raspunsul in avatarul tau "aici sunt banii dvs" unde ma?

| Maidanezul a răspuns:

Cind nu ai argumente fuga pe miriste(jigniri) si pe linga aratura ca tu esti de profesie tractorist Esti un copil lipsit de educatie si de cei 7 ani uitati acasa

| monstrulet a răspuns:

Mie mi se pare ca face un lucru corect.

| Bogdanux a răspuns:

De ce nu? In plus, aberatie e putin spus...

| Kosuchin a răspuns:

Meh, eu zic sa-i lase sa se sinucida, daca sunt atat de prosti.

| tsevaoth a răspuns:

Domnul Popoviciu ar trebui sa sa mearga putin prin Olanda,America,Anglia tari cu democratii si sa vada cum este respectat dreptul pacientului de a refuza un anume tratament medical, si nu numai de persoane religioase, apropo stiati ca 90 la suta din chirurgii din lume nu lucreaza cu sange integral cand fac operatii dificile? Folosesc inlocuitori ai sangelui? Desigur e usor sa faci valuri cu astfel de subiect mai ales cand vrei sa demonstrezi ca "religia mea e cea mai buna", fratele meu mai mare a avut accident de masina si I s-a administrat sange, la 2 ani dupa asta a fost diagnosticat cu ciroza hepatica,de la transfuzia de sange a fost raspunsul medicilor din Finlanda,am un vecin Iehovist si l-am intrebat atunci, ca si mie-mi placea sa-mi bat joc de el cu fanatismul lui cu sangele,dupa aceea am luat mai in serios ce zicea despre alternativele la sange. Oricum fratele meu e grav bolnav de atunci am spus familiei mele ca nici eu nu voi dori transfuzie de sange daca voi pati ceva,culmea e ca aici in Finlanda medicii de pe ambulante nu lucreaza cu sange donat,pana ajunge si asta in Romanica mai trebuie schimbate multe mentalitati, Oricum eu o laud pe fata aceea, nu i-a fost frica de moarte ceea ce nu se poate spune despre multi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo lui.

| sndjulian a răspuns:

Foarte bine facut