Este bine ca in fiecare zi sa il avem pe Domnul Isus Hristos in inima si gandul nostru. Jertfa Sa sa fie mereu o amintire vie! Si oridecate ori avem ocazie sa Il sarbatorim pe Cel care merita toata Slava, Cinstea si Gloria. Pregatirea trebuie sa fie pentru cea mai mare Sarbatoare pe care o vom avea impreuna cu Cel care ne-a rascumparat in locul pe care in l-a pregatit! Pentru multi Isus inca nu s-a nascut si ma rog ca sa se nasca si in inimile lor.Sa dam la o parte orice ingrijorare,orice lucru care il supara pe Dumnezeu si sa ne apropiem de El cu credinta si cu o dragoste inflacarata,caci El nu vrea sa fim nici reci,nici caldicei ci in clocot!
Domnul Isus Hristos sa va dea multa binecuvantare,bucurie, pace, dragoste deplina si mantuire pentru cei care au nevoie!
http://www.youtube.com/watch?v=Dc6CEhWoMX0
Nici nu ma mir ca ti-au fost desfiintate toate conturile de pana acum. Unii chiar nu merita sa intre pe TPU.
Nu-mi pot da seama ce este mai crestinesc: sa ii multumesti (si sa sarbatoresti) celui ce si-a trimis fiul la moarte pentru a te salva pe tine, sau sa-i sarbatoresti nasterea celui ce s-a nascut pentru a muri ca sa te salveze pe tine?!
Privind din perspectiva asta, Jesus pare mai mult o victima colaterala.
Pentru toti crestinii, urmariti asta http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741 si http://video.google.com/....../videoplay Poate intelegeti mai bine anumite lucruri.
E bine macar ca credem in Dumnezeu si ne rugam la el, ii multumim facand rugaciunea inainte de somn si multumindu-i pentru ajutorul care ni-l ofera.
Haideti sa sarbatorim cruzimea lui Dumnezeu care nici macar pe propiul sau fiu nu il poate cruta de la suferinta, sa ne bucuram ca a murit cineva pentru pacatele noastre, sa ne bucuram ca mai nimeni nu crede in Isus si ca o sa ajungem in iad, bucurati-va ca ziua blestemata se apropie foarte curand.
Nu! Pentru simplul motiv ca totul este o inscenare mincinoasa!
Dumnezeu are 7 miliarde de copii, iar daca este vorba sa ne referim la Isus trebuie sa intelegem corect povestea celor 3 Magi care au venit urmand o stea care cadea din cer si l-au gasit pe pruncul Isus, eveniment vazut astfel de Evanghelistul Luca:
Luca 10. 18. Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer!
Nu vad de ce ne-am bucura de venirea celui pe care chiar evanghelistii il numesc Satana sau
2 Petru 1. 19 Şi avem cuvântul prorociei făcut şi mai tare; la care bine faceţi că luaţi aminte, ca la o lumină care străluceşte într-un loc întunecos, până se va crăpa de ziuă şi va răsări luceafărul (=Lucifer in limba Bibliei Vulgata) de dimineaţă în inimile voastre
Dumnezeu a dat pe singurul Sau Fiu pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.Domnul Isus cand a venit pe acest pamant, S-a nascut intr-o iesle.Si cand a plecat de pe pamant, S-a inaltat la cer.Satan a fost aruncat din cer.Tu faci niste greseli enorm de mari.Nu se poate sa Il confunzi pe Isus cu...
Faptul ca tu il numesti Dumnezeu pe acela pe care Evanghelistii il numesc Satana sau Lucifer, nu este ceva deosebit, si poate pare gresit cand vezi totul prin prisma ta!
Nu eu il confund pe Isus ci se lauda el singur si o confirma si Evanghelistii, si cred ca iti dai seama ca in acest caz parerea mea = 0!
Satana a fost aruncat din ceruri sub forma unei stele cazatoare, direct in ieslea in care s-a nascut Isus, motiv care i-a facut pe Evanghelisti si pe Apostoli sa il numeasca satana sau Lucifer!
Ema, raspunde intrebarii mele, nu te mai ascunde dupa visin!
dar tu nu intelegi ca Isus a venit pe pamant atunci cand nasterea sa a fost insotita de caderea unei stele?
Pai atunci cum de nu intelegi ce spun evanghelistii tai cand spun ca Satana a fost azvarlit din cer sub forma unei stele care a cazut?
Eu trebui sa iti spun ca acela era Stana cand tu stii chiar foarte bine ca Biserica lui a comis zeci de milioane de crime ucigand oameni nevinovati!
Pai ala este pentru tine Dumnezeu?
Ma rog, esti libera sa-i spui cum vrei!
Dar pentru noi e Dracu!
Ti-am raspuns.Eu L-am primit pe Domnul Isus ca Mantuitor personal,am primit iertarea de pacate prin jertfa Lui,prin rugaciune comunic cu El in fiecare zi,citesc Cuvantul lui Dumnezeu,umblu calauzita de El, in Caile Lui, fac voia Lui.
Nu cumva stii si anul!
Poi nu zice chiar Petru, viitorul apostol si personajul pe care Christos isi va face biserica sa, ca iata ca Lucifer vine pe pamant sub forma unui Luceafar cazator sa isi faca biserica sa?
Unde vezi tu ca e vorba de "muult inainte"?
Ce zici tu, scena din Isaia, este o prorocire, si bineinteles ca prorocirile se fac cu mult inainte si nu dupa!
Ti-am cerut o dovada a faptului ca Iisus s-a nascut in perioada asta. Nu mi-ai oferit-o. Sa inteleg ca toata credinta ta este mincinoasa? Cum poti sa vorbesti despre o putere atat de mare nestiind nimic? De cate ori ti-am cerut o explicatie, m-ai aburit cu exemple din Biblie, fara sa dai macar un exemplu din gandirea ta. Nu stii ce este divinitatea, nu stii ce este omul si cum a aparut el... dar dai din gura mai ceva deact moara aia de langa orasul unde traiesc.
Dumnezeu ii uraste pe cei ca tine, cei care vorbesc fara sa aiba cunostintele necesare. Prin atitudinea ta de pe site, esti pur si simplu MALEFICA! Dumnezeu te uraste, nu te iubeste! Fiindca mintea ta nu poate procesa informatia vitala, lasata de cel care a dat viata pe pamantul asta. Esti doar o vorbitoare in vant! daca vrei sa vb despre ceea ce scrie in Biblie, iti stau la dispozitie. Dar, te asigur din start, ca nu ai cum sa ma combati, fiindca esti limitata ca si gandire. Dumnezeu nu inseamna sa repeti ca un idiot la nesfarsit cele scrise in evanghelii. Dumnezeu inseamna cunostere!
La inceput satana a ispitit pe Adam si pe Eva, si dupa cum prin ei a intrat pacatul in lume, Dumnezeu a trimis pe Domnul Isus pentru a lua pacatele asupra Lui. Nu trebuie sa rastalmacesti Biblia.Mai intai a fost alungat satana si pe urma a trimis Dumnezeu un Mantuitor.
Esti doar o vorbitoare in vant! daca vrei sa vb despre ceea ce scrie in Biblie, iti stau la dispozitie.
Cat poti sa fi de fals si sa te contrazici singur!
In primul rand, in Biblie nu este scrisa data cand s-a nascut Domnul Isus.Si apoi,daca crestinii au ales o zi in care sa Il sarbatoreasca pe Domnul Isus, eu nu vad nimic gresit in acest lucru!
Odata spui ca de fiecare data te-am aburit cu ceva din Biblie, apoi tot tu spui ca daca vreau sa vorbim despre ceea ce scrie in Biblie imi stai la dispozitie.Pai nu spuneai ca vorbesc in vant? Eu vorbesc tot ceea ce am invatat din Sfanta Carte.Ea este ghidul crestinului. Poti sa spui tu ce vrei,eu stiu ca Dumnezeu ma iubeste mult, El imi raspunde la rugaciuni! Cel rau uraste. Ceea ce spui tu vine de la satan, probabil ca lui ii slujesti!
Lasa draga aburerile! Vorbesti despre fals? Ce poate fi mai fals decat o minciuna care explica omului in ce data a fost nascut fiul lui dumnezeu?
Spui ca crestinii au ales o zi, oarecare, in care sa sarbatoreasca ziua in care s-a nascut cel care a mantuit omenirea. Cine isi permite sa faca asta? Cum sa alegi tu, ca simplu muritor data nasterii unui zeu? Cum iti permiti sa faci asemenea afirmatii? Cum iti permiti sa jignesti fiul lui dumnezeu? Crezi ca eu sunt sluijitorul lui satan? Te inseli amarnic!
Sunt slujitorul invataturilor celui mai drept dintre iubitii lui dumnezeu. Cand va veni vremea, sa nu te astepti la o invitatie spre bine Te voi biciui pentru fiecare cuvant stramb pe care il vei spune in public. Nu ma cunosti, in schimb eu te stiu. Cauti sa ma intelegi, dar mintea ta umbla dupa vorbe in vant. Crezi ca mintea ta cunoaste universul, dar este doar o iluzie.
Iti ghidezi viata dupa o carte, iar asta iti va fi fatal, daca nu stii sa citesti!
Locul tau il stiu prea bine, dar vei trai cu speranta ultimului naufragiat. Stii de ce? Fiindca imi place suferinta prostilor.
Nu stiam ca tu esti mai destept decat toti cei care au ales aceasta zi.Cel care sufera esti tu.Un om care are pacea lui Dumnezeu nu are atitudinea, nici vorbirea ta. Dupa ''roade ''ii vom cunoate.Nu te cunosc, si nici nu mi-as dori sa am in preajma mea persoane ca tine certate cu bunul simt si cu bunele maniere.
Daca eu sunt certat cu bunul simt si bunele maniere, modul abject in care tu vezi lucrurile cum ar putea fi catalogat? Il putem trece la sectiunea "Origami"? Cata nesimtire ai in tine... Cum te suporta mama natura, pe scoarta ei terestra, dupa cate tampenii debitezi? Daca ai atinge Copacul Cunoasterii, bietul pom s-ar ofili instantaneu!
Tu vorbesti in necunostinta de cauza.Ce pot sa spun, decat ca imi pare rau pentru tine!
A avea opinii diferite este un lucru,a te comporta urat si a jigni persoanele care au alte opinii, este altceva.Un om inteligent stie sa se raporteze la fiecare persoana indiferent de convingeri, culoare sex.
Eu nu. Nu suport sarbatorile. Pentru mine sarbatorile sunt oribile. As spune si de ce dar in momentul de fata nu pot.
Sa sarbatoresc nasterea lui Iisus? Pai ce, Iisus s-a nascut in perioada asta? Pe baza evangheliilor nu se poate sti data exacta a nasterii lui Iisus. Poate ai tu certificatul de nastere, iar eu nu stiu Posteaza te rog o copie a unui manuscris care sa ateste faptul ca Iisus s-a nascut acum!
Chiar daca nu stim cu exactitate ziua cand Domnul Isus s-a nascut, este bine sa ne unim cu totii glasul si cu o atitudine de multumire si recunostinta sa Il sarbatorim pe Domnul si Mantuitorul nostru, Isus Hristos.
Si daca nu stii cu exactitate, de ce faci afirmatii nefondate? Pe cine vrei sa induci in eroare? Pe mine unul... in nici un caz.
Il cunosti pe dumnezeu? Ce relatie ai cu el? Cum il definesti?
In cazul in care nu stii,ma simt onorata sa iti spun eu,ca toti crestinii,sarbatoresc nasterea Domnului Isus Hristos.
Da, am o relatie personala prin rugaciune, prin Cuvant.Prin credinta, El este Tatal meu, iar Domnul Isus este fratele meu mai mare.
Ai dreptate! Iisus nu s-a nascut in ziua de 25 decembrie! Aceasta zi a fost preluata de la pagani! De la cei care se inchinau soarelui! 22 solstitiu de iarna!
O sarbatoresti, dar cum, asa aiurea? Habar n-ai care-i ziua in care s-a nascut, dar tu dai petrecere mare? Ce semnifica relatia ta cu dumnezeu?
Ah, as dori sa ai o asemenea putere, incat sa le scoti ideile tampite din cap
Am respins cererea din motive de securitate a contului. Cei care imi sunt prieteni pe site, vor sfarsi prin a le fi anulate conturile. Lasa, ca-ti explic eu mai tarziu cum sta treaba
Astept explicatiile!