Nu. Am credinta in Jah, si totusi sunt ateu, ignor altii zei posibil existenti, chiar daca nu`i ignor cu adevarat, fiind un ''fan'' al religiilor imi place sa invat din fiecare cultura/religie cate ceva.
''Am de invatat multe de la cine vine de departe''
Babaman
Mi-e imi place stiinta de fapt religia mea este constituita din pseudo-stiinta (nu e o diferenta prea mare) desigur ca pun mana pe carte ca nu-s crestin sa ignor stiinta si realitatea.
Tu chiar crezi ca exista satana sincer? l-ai vazut? de ce crezi in iluzi?
Nu nu l-am vazut insa nu pot spune asta despre multi dintre satanisti care au marturisit ca l-au vazut si au vorbit cu El.
Dar sunt si multi indieni ce au comunicat cu zeii lor ei mint?
tu stii ca mintea poate avea halucinati doar prin auto augestie?
Eh sunt constient de puterea autosugestiei insa o sa-ti povestesc ceva ciudat fie ca ma crezi fie ca nu: Cineva mi-a spus ca a inceput sa se indoiasca de existenta Lui si antunci El a venit in forma fizica la pers. si a intrebat-o daca vrea sa-i vada putere de atunci nu s-a mai indoit de existenta sa. Cat despre autosugestie poate avea efecte pozitive daca o folosesti cum trebuie cum ar fi vinedecarea. Uite aici:http://satanismul.blogspot.be/2011/09/vindecarea-satanica.html
Fi serios tu ai vazut cu ochii oamenii care sa le creasca picioare, maini? de unde esti?
Aici nu ma refeream la regenerare, ok ma refeream doar la calmare. Din Jud. Sibiu loc. Copsa Mare vezi harta pe google.
Ok deci minuni cu amputari nu sunt nici la tine nici in alte religii nu-i cam ciudat?
In asfel de cazuri se pune accent pe tehnologie deoarece chiar si chi-ul(bioelecrtricitatea)nu are competente de regenerare magia in satanism nefiind considerat ceva mistic avand o anumita logica.
Tu faci ritualuri satanice?
Inca nici sesiunea de meditatii primare nu am inceput deoarece cei din casa de la mine sunt crestini si daca ma prinde o sa iasa urat. Totusi caut un loc linistit si sa nu fiu derajat sa fac. Si ritualurile nu am nimic de-aface cu sacrificile de animale sau oamenii. In cele mai multe cazuri ale legatura cu concentrarea mintii.
Http://www.scribd.com/doc/16332067/Mitul-credinei-Radu-Lucian-Alexandru
cand ai timp o poti citi
Un fel de meditatie budista, isi place filozofia budista? sti ce spunea buddha nu crede tot ce se aude crede ce vezi
Hai sa ne imaginam ca x sufera de gripa si ea tratament dar numai crede ca se vindeca dar face ce scrie acolo pe blog,ceva ea speranta acele asa zisele magii, speranta e credinta universala a tuturor religiilor,credintelor, asta imi aminteste de un baiat care lipsit de speranta numai vede nimic bun in viata lui si apeleaza la x = amicul imaginar care il ajuta cand are nevoie, amice omul are nevoie de speranta, de aia sau creat toate credintele, religiile pentru a da speranta omului daca chiar ar exista ceva supranatural ar vindeca oamenii bonavi nu sanatosi
Da e asemena meditatiilor budiste dar e mai diferit.Iti recomand sa citesti tot blogul.
La ce bun sa ma inchin unor zeitati care au ochi dar nu vad, au urechi dar nu aud? Cu ce ma pot ajuta?
Toate religile si zeii au aparut din dorinta si speranta oamenilor pentru nemurire