Dupa 18 ani nu te retine nimeni sa-ti cauti propria cale spirituala. Probabil ca tu te-ai nascut la tara, ai avut cat de cat o minte inteligenta, dar ai fost sufocat de babele care iti predicau fara a putea argumenta ceva pe plan stiintific, explicandu-ti numai pe stilul tau. Asta de-a enervat la culme, si in loc sa cauti tu singur argumente, te-ai revoltat 100% si ai devenit fixist, ca si "acele babe" de altfel, sustii ca stiinta este argumentul suprem, insa nu realizezi ca aceasta e intr-o continua dezvoltare, nu iei seama la argumentele logice, deci ca atare ai propriul tau stil de argumentare. Nu esti cu nimic mai presus decat ele, pentru ca sunteti pe extreme. Scretul in viata este echilibrul.
Nu te condamn totusi, e doar un fenotip.
Continui sa postezi la aceasta categorie in speranta ca cineva te va asculta. Nu ai un ideal veridic, singurul tau scop este sa convingi, iar de aceea esti atat de indignat. Odata ce iti vei implini acest scop vei realiza ca de fapt si de drept ti-ai irosit viata, pentru ca nu te-ai axat pe propria cautare, ci doar ai impus unor oameni sa urmeze conceptiile tale, pentru a fi cat mai sigur ca acestea sunt adevarate. Insa, te intreb doar atat: Unde vrei sa ajungi?
Deci toti crestini sunt nste persoane implinite fericite, cu un scop in viata tu in ce tara traiesti? nu conteaza ce esti conteaza sa ai ambitie sa ai vointa sa stii sti ce isi doresti de la viata, sa citesti filozofie din biblie, din alte religii
Eu inca sunt in perioada adolescentei, tu7 presupun ca ai trecut de varsta de 20 de ani.
22
Sti care este treaba: Daca chiar nu exista Dumnezeu voi ateii nu castigati nimic, dar daca chiar exista atunci pierdeti totul.
Daca nu crezi in zeul cel bun mai sunt 2700
Da. Stiu! In falsele mitologii grecesti. Mitologie este cv ireal. Biblia nu este numita mitologie deci are mari sanse sa fie reala
Da nu poti dovedi ca e reala si alta carte poate fi
Ba castigam ceva, daca chiar nu exista inseamna ca noi am avut dreptate, iar voi crestinii v-ati inselat si nu vreau sa-mi imaginez cum v-ati simtii, daca ati afla o asemenea veste cred ca ati fi cu moralu la pamant pentru totdeauna.
Ce mai castig
Nu avem ce sa regretam.Am trait frumos, decent, am avut o casnicie frumoasa fara infidelitati, am facut fapte bune, frumoase care mi-au adus satisfactii.
Serios? deci sa zicem ca s-a aflat in cele din urma ca nu exista niciun Dumnezeu si tu ai crezut in acesta nu te-ai simtit nasol? adica atata timp ai crezut in El si totul s-a dovedit a fi doar o minciuna a-i trata totul cu indiferenta? ca asa se intelege din ce ai scris tu mai sus.
Ba pot. deoarece multe profetii s-au imlinit din Biblie
Da-mi literar un verset care sa adeverit nu sal interpretezi si literar
E un verset nu mai stiu exact care spune ca va fi din rau in mai rau.
In apocalipsa lui Ioan cap 13 versetele 16-18 spune: Cei mici si cei mari, cei bogati, cat si cei saraci, cei liberi si sclavii vor purta un semn pe mana dreapta sau pe frunte, pentru ca nimeni sa nu poate sa cumpere sau sa vanda, daca nu are acest semn adica numele fiarei sau numelui fiarei. Acesta este 666" si dupa cate stim guvernul mondial vrea sa ne introduca cipuri priin care o sa putem sa la folosim la cumparaturi in loc de card de credit. Pe codurile de bare se pot observa 3 linii lungi care reprezinta cifra 6. Sistemul de calcul Olivetti poarta nuimarul 666
In cartea regilor scrie: "Gramada aurului care s-a adunat pentru solomon a fost de 666 talanti" 666 este semnul puterii banului evreiesc
Numarul de cod pentru convorbiri telefonice al Israelului este 666
Si mai este undeva in Biblie daca nu ma insel unde se descriu timpurile sfarsitului ca vor fi lacuste in aer dar nu mai stiu exact citatul ala. Acele lacuste reprezinta avioane. Adica vrea sa spuna aici ca va fi razboi. Se si anunta un al 3-lea razboi mondial. Plus ca tot am gasit in multe locuri de pe net dar nu stiu daca este adevarat ca un matematician a descoperit un cod in biblie. S-a citit cumva pe verticala nu stiu exact si s-au descoperit scrise niste evenimente din viitor.
Adica din viitor ma refer viitoare bibliei care in zilele de azi reprezinte momente istorice importante
Viitorul Bibliei*
Si daca chiar exista atunci voi ateii pierdeti tot cei ce nu cred in Dumnezeu ei sunt departe de imparatia lui. Imi imaginez cum o sa va simntiti atunci mai ales oamenii de stiinta atei care nu fac nimic pe acest pamant practic isi irosesc viata degeaba. In loc sa se ocupe de tratarea bolilor incurabile sau sa se ocupe de ceva util fac ceva neimportant.
Eu unu n-am citit apocalipsa dar nu spune unde vor purta asa zisul semn 666 care e doar un nr ca oricare altu
Tratarea bolilor incurabile e un lucru neimportant
Daca e un numar ca oricare altul dc e folosit asa de des?
Zero nu-i folosit des
Ce? cum poti sa spui asa ceva ma faci sa rad si in acelasi timp ma si uimesti in sesnsul rau al cuvantului. Adica esti de acord ca pentru cancer sa nu se gaseasca o solutie buna de tratare si pentru alte boli? Incep sa ma conving despre ateismul asta cata prostime zace in el descoperirea de solutii pentru tratarea bolilor incurabile este cea mai importanta findca daca sanatate nu e atunci nu poti face nimic. Prin aceasta replica mi-ai confirmat ca acesti oameni de stiinta atei traiesc degeaba pe acest pamant.
Tu ai spus citestesti raspunsul
Credinta mea se bazeaza si pe experiente personale traite.Este o certitudine.
Tu esti liber sa crezi in ce vrei sau sa nu crezi in nimic.
eu nu cred pentru ca asa mi-au zis parintii, cred pentru ca asa simt eu. simt, nu trebuie sa-mi spuna nimeni, nu trebuie sa-mi dea nimeni citate ca sa cred sau nu. Multumesc pentru efostul tau, dar din pacate este inutil!
Totul se rezuma la indoctrinare si la efectul de turma, prietene.
Exista o zicala care-mi place foarte mult: "Fiecare crede in ceea ce-l face fericit".
Mai postati multe rahaturi religioase?
Don't spread you're *** all over the internet please
Uite saitul asta si dati cu poarerea eu atata pot sa-ti zic :http://www.misterele.ingerilor.ro/......u-Einstein este un dialog dintre un profesor ateu si un elev crestin te rog citeste pana la sfarsit... sper sa-ti faca macar o idee
E o vrajeala domnul era bonav de dislexie un asemeana dialog e fictiv
Pentru prima data ai reusit sa postezi un text fara greseli gramaticale. Felicitari
Dragul meu sunt multi oameni de stiinta care sunt credinciosi.
Unul dintre cei care au creat microcipul, dupa ce a realizat ca acest lucru era profetit in Biblie, el s-a pocait.http://www.youtube.com/watch?v=OEkCqwPy9vY
Asa e. Peste 70% de oameni renunta la religia lor din anumite cauze. Uni se muta in alte tari unde tara are o anumita religie.Altii ca le place mai mult religia respectiva si incep sa creada in ea.Eu sunt crestin-ortodox si cred in religia mea.Cunosc si alte religi la fel de frumoase ca a mea dar ca sati scimbi religia trebuie sa ai si credinta. Multi oameni si-o schimba pentru ca se casatoresc cu oameni care sunt alta religie.
Din pacate nu ai inteles nimic