| DeliaMarius a întrebat:

Te rog, raspunde cu sinceritate. Daca e sa alegi dintre mama ta si Dumnezeu, pe cine ai alege?

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

"Cine iubeste pe tata,ori pe mama mai mult de cat pe Mine,nu este vrednic de Mine, si cine iubeste pe fiu ori pe fiica mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine. Cine nu-si ia crucea lui si nu vine dupa Mine nu este crednic de Mine." Eu imi iubesc parintii, dar pe Dumnezeu il iubesc mai mult pentru ca El e cel care da viata, sanatate si toate sunt in Mana Lui. Eu am renuntat la multe pentru Dumnezeu si nu-mi pare rau.

33 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Mama, ea există, ea m-a crescut și m-a educat, Dumnezeu nu există prentru mine, de ce aș alege o creatură imaginară în locul celei care și-a pierdut o bună parte din viață având grijă de mine?

| Urzi23 a răspuns:

Mai delia stai putin ca Bunul Dumnezeu a binecuvintat familia nu sa se aleaga praful de ea. Acum trebuia sa spui si tu contextul.Cind este copilul obligat sa aleaga intre mama si Dumnezeu?
Ce facem cu Porunca a V-a: "Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta…"

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Mama, logic.

| Allrc24 a răspuns:

Dumnezeu

| Angel0 a răspuns:

Tu ce alegi intre un tramvai si un avion? Dar intre o floare si un copac?

Răspuns utilizator avertizat
| Angel0 a răspuns (pentru Antipaticu):

Stii sa citesti, dar nu intelegi ce citesti.Pacat.Cauta pe net "analfabetism functional".
Un canibal ce ar alege intre un crestin si un ateu?
Depinde cine alege si pentru ce anume.
Dar esti prea incuiat ca sa poti intelege ceva.

Ai ramas fara argumente si ai ajuns iar la pufarina?rolling on the floor
Repertoriul tau este cam limitat, chiar nu poti mai mult?

Este explicat totul aici:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Analfabetism_func%C8%9Bional
Sunt sanse sa te vindeci 50%.
"Succesuri!"

| sandra2012 a răspuns:

Pe Dumnezeul adevarat, in locul oricui, nu doar al mamei. M-ar durea sa ii las si pe ei, dar l-as urma pe Dumnezeu fara regrete.

| Ecea a răspuns:

Pe niciunul.

| barbattttt a răspuns:

Pe Dumnezeu!

| Polaris a răspuns:

Pe mama. Pentru că din ovulul ei m-am dezvoltat și din pântecul ei am ieșit.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe mama o am lângă mine, pe Dumenzeu îl am în suflet.
Pa, pa.

| dana85 a răspuns:

Parintii naturali nu ni-i alegem noi, la fel cum nici rudele, doar prietenii. Deci nu avem ce alege.Ei sunt alaturi de noi, doar in scurta calatorie pe acest pamant.Cand si-au terminat menirea, merg spre alte taramuri, si nu noi decidem acest lucru. Dumnezeu este Parintele Suprem sau AVA.

| emy a răspuns:

Pe Dumnezeu. Daca-l iubesc pe Dumnezeu si Il ascult, o iubesc si pe mama si o ascult, si pe toti cei de langa mine. Daca-L iubesti pe Dumnezeu, iubesti toata creatia Sa. Asa se intampla, asa este, si ti-o spun sincer, din experienta.

| DeliaMarius explică:

Raspunsul meu: Dumnezeu este TOTUL! va recomand acest videoclip http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Mama mea, pe ea o am LG mine si pe Dumnezeu in suflet love struck

| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Gandesc ca Dumnezeu este Stapanul tuturor persoanelor/obiectelor/vietuitoarelor depe acest pamant. ''stapan'' suna c-am prea dur, sa zicem Creator, Parinte, Iubitor. Chiar daca pare pentru unii ca nu este adevarat sau pentru unii mai putin. O persoana te poate trada. Insa Dumnezeu niciodata. A-si fii gata oricand sa merg in imparatia Cerului, sa-l slujesc, dupa merit. Dupa cum bine stiti nu toti ajungem in locul bunhappy. L-as alege pe Dumnezeu!

| aleexuţ a răspuns:

Pe mama:X

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Mama, normal.

| DBlack a răspuns:

Tu ce-ai alege? eu as alege-o pe mama, logic happy este Dumnezeul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricat de dur suna, la mine e mai simplu. Pe D-ZEU, mama mea fiind moarta de 20 de ani! Nu stiu ce ti-asi fi raspuns daca mama mea ar fi trait si nu asi fi fost crestin neoprotestant.

| Elsiane a răspuns:

Este o întrebare capcană cumva? Nu știu pe cine aș alege, pentru că ambele persoane sunt importante pentru mine. Dar, cred că mai importantă este mama. Ea ne-a dat viață și îi suntem deja datori.

| KodrutZ a răspuns (pentru Elsiane):

Dumnezo' nu e o persoana.

| Elsiane a răspuns (pentru KodrutZ):

Am greșit, așa este. Dumnezeu nu este o persoană.

| Ramonaaaa a răspuns (pentru Elsiane):

Dumnezeu nu este o persoană.

| Elsiane a răspuns (pentru Ramonaaaa):

Mi s-a mai zis asta şi am recunoscut mai sus că am greşit, ok?

| andrei38 a răspuns:

Pe ambii

| supita a răspuns:

Pe iehova dumnezeu si pe mama