| Intelligence a întrebat:

Te rogi la Dumnezeu sa-ti indeplineasca dorinta.
El iti trimite in cale o persaone care nu e exact ce ti-ai dorit.
Ce faci cand nu poti accepta din inima Speranta trimisa de Dumnezeu pentru tine?
P.s.: Daca e sa luam dupa merit,poate primii o persoance ce-si doreste cel mai mult de la viata, ruganfu-se si neiesind din cuvantul Lui Dumnezeu?

5 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

De vreme ce ai o dorinta, nu vei fii multumit niciodata, chiar daca vrei primi sau nu acel ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te rogi cu credinta exista nenumarate povesti in biblie care spun ca de fiecare data Iisus Hristos il intreaba pe cel pe care il ajuta
'' Crezi ca pot sa fac asta?''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu nu indeplineste dorinte.el asculta rugaciuni si da curs rezolvarii problemelor, prin caile sale, care nu au nimic comun cu ale noastre, daca merita si corespunde principiilor sale, cred eu.eu nu am cerut o casa.ci oameni drepti si cinstiti in posturile de care depindea o repartizare corecta a unui apartament.si s-a intamplat.ca inainte de asta erau numai javre care voiau mita si alte foloase necuvenite.deci mi s-a facut dreptate si mi s-a indeplinit dorinta, fiindca de un cuib si ultima pasare are nevoie, daramite un copil al lui.

| Qinz a răspuns:

E greu sa te rogi nestiind cuvantul de baza.
''Cere si ti se va da'' ''Cere cu credinta'' ''Nu te indoi'' ''Daca crezi ca ai primit ce ai cerut, inseamna ca ai primit''
Dumnzeu spune ca nu va da nimic, celui care se indoieste de el, deoarece acel om este nesigur de toate faptele din viata lui, si se schimba intruna...
Deci e greu sa intelegi cum sa-i ceri ajutorul Domnului fara a sti cuvantul.

| Qinz a răspuns:

Si Dumnzeu ineplineste dorinta, doar dupa voia lui, cand crede ca este bine pentru tine, cand meriti.