BA cum se face ca eu nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge in rai sau iad...si voi pentru asta traiti si faceti fapte bune? nu pot sa inteleg...
Momentan aproape toata Romania e intoarsa spre isus si se vede cat de iubitoare e, cine sa se intoarca la isus cei 0, 1 din populatia romaniei si cu asta ce rezolvi?
"Nu se poate ca x milioane de oameni sa se insele, deci dumnezeu exista si Iisus e calea, adevarul si viata" , pai daca unii sunt "agenti de vanzari" (aia ce umbla din casa in casa), destul de convingatori pentru cei fara prea mult timp sa gandeasca...
Daca Iisus nu este calea, daca nu exista Dumnezeul crestin ci in schimb alta religie (oricare alta) este corecta?
Suna totul a campanie electorala.
Voturi pentru Iad si Rai.
Fiecare va merge unde va merge, ne intoarcem de unde am venit. Fiecare are locul sau imaginar de unde crede ca a venit.
Raiul este un loc minunat? Fii mai explicit. Ce intelegi tu prin loc minunat? Eu nu cred ca avem aceeasi idee, aceleasi viziuni despre un loc minunat. Aprioric... eu nu pot inghiti gogoasa.
Te salut, dragul meu prieten.
Motivul pentru care citesti acest mesaj, este pentru ca doresc sa te informez despre faptul ca esti un propagandist.
Iar daca iti spun ca vreau sa ajung in Iad, mereu am avut o relatie speciala cu Satan si vreau sa ajung unul din demonii lui. Poate copii si nepotii tai o sa ramana in viata dupa ce ajungi tu in Rai, iar eu cu demonii mei putem sa le facem rau si sa ii ademenim spre Iad!
Eu nu stiam, chiar nu stiam ca va trebui sa mai traiesc o eternitate dupa ce am murit. Si cum se va intampla asta? Neuronii mei vor fi reinviati si pusi pe foc ca sa sufere in caz ca ajung in iad? Sau vor fi pusi intr-o substanta care le va provoca placere daca ajung in rai?
Biblia,CUVANTUL DIVIN, este cea mai pretioasa nestemata care se afla pe terra, pacat ca acum avem cu totii acces la aceasta informatie si nu profitam.Ne credem singuri puternici si intelepti.Noi ne rugam la Dumnezeu sa ne dea si sa ne faca si sa ne rezolve problemele lumesti, iar EL ne roaga sa respectam legea lui ca e buna pentru noi, dar noi ........vai si amar. Dumnezeu sa ne ierte pentru ignoranta si neascultare! AMIN!