Cind spui teorie deja spui totul. Exista atitea incit fiecare nu o poate accepta decit pe cea mai plauzibila din punctul lui de vedere.Nu este nevoie de a introduce energia aici pentru ca ea este aici si circula netulburata, transformindu-se dupa habitatul in care haladuieste fara a cunoaste timpul.
Big Bangul a creat toata energia din Univers. Benzina, electricitatea, caldura Soarelui, etc. nu sunt decat o portiune a energiei create initial. Am vazut asta la Istoria lumii in doua ore pe History Channel.
M-am uitat si eu si asa e...
Sa mai complic si eu problema. Big-Bangul se spune ca a fost o explozie uriasa. O explozie este un fenomen care are loc la un anumit timp si intr-un anumit loc in spatiu. Dar timpul si spatiul au fost create de Big-Bang. Deci unde a avut loc? si cand?
Teoria Big Bang este doar o teorie acceptata de comunitatea stiintifica insa la fel ca si Teoria Relativitatii lasa loc prea multor spculatii in aceasta privinta si nu scoate din contex nici macar natura mistica a formarii Universului.
Universul are energie totală zero, asta fiindcă există și energie negativă, un exemplu e forța gravitațională.
Eu am auzit asta din mai multe surse. Poți să citești cartea "A Universe from nothing" - Lawrence Krauss, sau poți să vezi video-ul acesta:
http://www.youtube.com/watch?v=7ImvlS8PLIo
Deci sa inteleg ca apa curge la vale din cauza hidrocentralelor, care pompeaza curgerea ei folosind mult curent electric?
Eu una cred ca dumnezeu a creat totul. teoria big bang este falsa, la fel ca teoria evolutiei!