Daca o vei tine tot asa, poate vei deveni un intelept.
Exista chiar mai multi samburi, de adevar.
Doamne ajuta sa ajungem acolo, in rai. Chiar daca multa lume crede ca nu exista asa ceva.
Eu stiu ca nu exista spirite si constiinte fara materie si ca dupa moartea omului nu mai ramane nimic, deci nu e cazul sa imi pun problema ca dupa moarte mai merg undeva. Moartea e moarte si nimic mai mult.
O mare prostie sa combini stiinta cu religia. Nu numai ca suna ridicol, dar nici "nu se prea pupa" ceea ce spui tu.
Si eu cred in reincarnare, dar intr-un mod mai stiintific, iar acest asa zis Dumnezeu nu intra in ecuatie.
Posibilitatea ca alte planete habitabile nu numai ca e foarte mare, ci e absolut imposibil sa nu existe, avand in vedere cat de vast e universul, si daca reincarnarea e adevarata, nu vad de ce nu am putea sa o facem si pe alte planete, dar ca sa spui de rai si iad ca fiind alte planete, asta mi se pare o bazaconie. Nu ai cum sa te reincarnezi pe o planeta care e ostila oricarei forme de viata.
Si nu vad de ce ne intrebi pe noi daca ceea ce spui tu e adevarat, atata timp cat singura cale de a dovedi asta ar fi sa murim, si apoi sa revenim la viata si sa spunem ce am vazut, dar tot nu am putea sa confirmam, pentru ca ar fi trebuit sa ne si reincarnam.
Dar parca ai spus ca nu mai intri pe TPU? Ai spus asta acum cateva saptamani si mi-ai spus si mie pe privat acum cateva zile, dar tot ai intrat. Stiam ca nu poti sa stai departe de site-ul asta.
Biblia si alte mituri spun cate ceva despre asta dar nu avem nici o dovada credibila.