| Dorugar a întrebat:

Tinand cont de faptul ca doar crestinilor li se aplica exorcizari pentru scoaterea Diavolului din ei, si niciodata ateii, se pune intrebarea oare din ce cauza Dracu intra doar in credincisiosii fanatici si niciodata in atei?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
40 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu stii de ce duh esti calauzit.Este scris ca va veni duhul lui antihrist care va tagadui pe Fiul lui Dumnezeu!

| Dorugar explică (pentru EmaS):

Pentru lolosaurus

Si un om care il are pe Diavol in el nu e omm ci bestie(scuze dar o spun la modul generic deci nu ma refer special la tine)!
Si mai bine sa fi ateu decat bestie crestina posedata de Diavol!

Daca este scris nu se pune!
Ca sa se puna trebuia sa se faca un film 3-dimensional!

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

Soimos ma ingrozesti.Tu esti calauzit de cel rau.

Daca tu care il ai ca stapan pe Tatal Minciunii spui asta, atunci inseamna ca este bine!
Pina una alta, statisticile dovedesc ca NUMAI crestinii sunt posedati de Satana, dar nu si ateii!
Cred ca si tu ai nevoie sa fi exorcizata dupa cat de mult iti place minciuna in numele lui Lucifer, "dumnezeul" tau!

N-ai in cap decat DRACOVENII!
Adevarul nu este ceea ce cred eu sau tu, ci doar cel pe care ni-l arata REALITATEA ...si nu gargaunii din capul meu sau al tau.
Doamne ca tare ti-a mai luat Dracu mintile incat nu stii nici macar atata lucru.
Eu zic ca e timpul sa te exorcizezi si sa scoatem minciuna din tine!

| wales a răspuns:

Am senzaţia că nici tu nu ştii ce vrei! Unde ai văzut tu creştin exorcizat de diavol? Poate ai vrut să spui '' posedaţi '', însă creştinii autentici sunt plini de Duhul Lui Dumnezeu. Cei posedaţi sunt de regulă oamenii care nu sunt cu Dumnezeu, ci împotriva Lui. După exorcizare dacă devin creştini, e altceva...

| Dorugar explică (pentru wales):

Esti bata rau de tot!
Nu diavolii ii exorcizeaza pe crestini, ci practica exorcismului, adica scoaterea de diavol se aplica numai asupra crestinilor posedati de Diavol!
Si intrebarea era de ce doar crestinii sunt posedati de Diavoli si ecorcizati de preoti si de ce ateii nu sunt posedati niciodata de Diavol?

| wales a răspuns (pentru Dorugar):

În primul rând, nu ştii să porţi o discuţie civilizată, probabil din cauza pubertăţii. 2. Tu ştii foarte bine ce ai scris până să îţi corectezi greşeala, în fine. 3. Să jigneşti o persoană fără s-o cunoşti, dovedeşti o mare lipsă de maturitate.

| Zenicide a răspuns:

Exact! Sau de ce nu intra in politicieni? Vedete? Oameni importanti? Intra numai in toti ratatii. Demonii astia.

| 4b a răspuns:

laughing nu zi niciodata Niciodatawinking

| M25M a răspuns:

Auto-sugestie!

| Dorugar explică:

Vezi din ce cauza nu este bine sa umflii roata de la bicicleta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand exorcismul este allceva tu te-ai referit la posedari, iar mai apoi clar nu Lucifer poseda toti idioti.

| Dorugar explică (pentru anonim_4396):

Ce vorbesti? Ia mai treci pe la sala de lectura!
UIte ce scrie DEX-ul despre exorcism:
EXORCÍSM s.n. Practică magică (rugăciuni, descântece etc.) care are drept scop alungarea duhurilor rele, a diavolilor etc. – Din fr. exorcisme.
Sursa: DEX '98

| casablanca40 a răspuns:

Prea multa credinta strica, pot aparea boli psihice gen schizofrenia.

| Dorugar explică (pentru casablanca40):

Asa este! Satana = Diavolul intra in om prin multa religie!

Spune-i asata lui EmaS.

Satana fuge de Dumnezeu si de cele sfinte! El nu are nimic a face cu ele!

Exact asa imbratisezi si tu MINCIUNA si fugi si tu de Adevar, uitand pesemne ca Adevarul este Dumnezeu iar minciuna este Diavolul!
Cand vii sa te exorcizez?

Tu,cu ce putere?! Eu am pe Duhul Sfant cu mine si in mine. Daca vrei, ma rog pentru tine!

>
29 Septembrie 2012 21:18
EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

> Satana fuge de Dumnezeu si de cele sfinte! <
Da crestinii care se cacao pe Legea lui Dumnezeu sub pretextul ca Legea e veche, ce fac?
Nu cumva isi intorc fundul catre Dumnezeu?

| casablanca40 a răspuns (pentru Dorugar):

Satana nu exista, sau nu esti ateu?

Legea nu este Veche, dar Dumnezeu a vazut ca oamenii nu pot sa implineasca toata Legea si astfel se faceau vinovati.Atunci a hotarat sa Il jertfeasca pe singurul Sau Fiu ca noi sa ne intoarcem la Dumnezeu!

| EmaS a răspuns (pentru casablanca40):

El este chiar o unealta a satanei!

Eu il am pe Dumnezeu in mine pentru ca uite ce zice Isus:
"Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul
lui Dumnezeu locuieşte în voi?"
Eh Dumnezeu este ADEVARUl si El locuieste in mine pentru ca adevarurile mele sunt dovedite ca realitati!
In timp ce in tine locuieste MINCIUNA!
Si "duhul sfant" al MINCIUNII nu vine de la Dumnezeu ci de la Diavol!
Cred ca trebuie sa fi exorcizata!

Minti ca o pocaita!
Crestinii il urmeaza pe "sfantul Pavel" care a decretat ca Legea lui Dumnezeu este un GUNOI! UN GUNOI! asta spune Pavel despre Legea lui Dumnezeu si o spune in Filipeni, capitolul 3, versetele 6, 7, 8!
2 Isus nu s-a jertfit pentru ca Dumnezeu fiind era nemuritor, asa ca pe cruce nu a jucat decat o comedie de proasta calitate care avea rostul sa-i prosteasca pe cei care nu gandesc!

Satana in acceptiunea religioasa exista doar pentru credinciosi!
Pentru mine ca ateu OMUL poate fi si Dumnezeu creator, dar si SATANA, si pot spune ca cele mai mari Satane au fost oamenii care actionau dupa modelul religios!

Cine rosteste adevarul si condamna minciuna nu poate fi unealta satanei!

Unelte ale satanei sunt toti aceia care si-au vandut sufletul celui care se recunoaste Stapanul Cheilor Iadului, adica celui care se recunoaste singur ca fiind Lucifer, sau mai pe scurt s-au daruit lui Christos!

Depinde ce consideri tu ca este adevarul pentru tine!

Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă.

Tot aşa şi voi înşivă, socotiţi-vă morţi faţă de păcat, şi vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru.
12 Deci păcatul să nu mai domnească în trupul vostru muritor şi să nu mai ascultaţi de poftele lui.
13 Să nu mai daţi în stăpânirea păcatului mădularele voastre, ca nişte unelte ale nelegiuirii; ci daţi-vă pe voi înşivă lui Dumnezeu, ca vii, din morţi cum eraţi; şi daţi lui Dumnezeu mădularele voastre, ca pe nişte unelte ale neprihănirii.

Madularele mele le-am pus in slujba lui Dumnezeu.Eu fac lucrarile Lui, nu a firii pamantesti.

Oare nu este cea mai inalta culme a prostiei omenesti incat sa neglijezi ADEVARUL bazat pe realitate pentru "adevarul" din fanteziile unor sarlatani care au trait in realitate!
Tu chiar nu ai discernamant de esti atat de aberata?
Poi au ajuns niste analfabeti de sarlatani primitivi sa te invete pe tine ce este adevarat sau nu?
Tu esti sigura ca judeci cu capul tau si nu cu capul satanei?
Eu insist in indemnul meu de a te exorciza ca vedem cu totii ca ai luat-o razna rau de tot!

| loIosaurus a răspuns:

Ce sa faca dracul cu un prapadit de ateu?
Trebuie mai intai sa-l invete sa scrie, sa gandeasca etc.
E satul de "logica "voastra de rahat.

| DubPhizix a răspuns (pentru loIosaurus):

Un ateu este mult mai inteligent decat un crestin pentru ca daca nu ar merge si el cu "turma" dar ateii si-au dat seama ca logica "poseda" oameni si ca se numeste schizofreniewinking

| Dorugar explică (pentru DubPhizix):

Schizofrenii sunt doar crestinii posedati de Satana!
Logica si ratiunea sunt niste mari binecuvantari dumnezeiesti pe care o oaie din turma nu are cum sa le stie pentru ca nu le are.