Satana in acceptiunea religioasa exista doar pentru credinciosi!
Pentru mine ca ateu OMUL poate fi si Dumnezeu creator, dar si SATANA, si pot spune ca cele mai mari Satane au fost oamenii care actionau dupa modelul religios!
N-ai in cap decat DRACOVENII!
Adevarul nu este ceea ce cred eu sau tu, ci doar cel pe care ni-l arata REALITATEA ...si nu gargaunii din capul meu sau al tau.
Doamne ca tare ti-a mai luat Dracu mintile incat nu stii nici macar atata lucru.
Eu zic ca e timpul sa te exorcizezi si sa scoatem minciuna din tine!
Tot aşa şi voi înşivă, socotiţi-vă morţi faţă de păcat, şi vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru.
12 Deci păcatul să nu mai domnească în trupul vostru muritor şi să nu mai ascultaţi de poftele lui.
13 Să nu mai daţi în stăpânirea păcatului mădularele voastre, ca nişte unelte ale nelegiuirii; ci daţi-vă pe voi înşivă lui Dumnezeu, ca vii, din morţi cum eraţi; şi daţi lui Dumnezeu mădularele voastre, ca pe nişte unelte ale neprihănirii.
Madularele mele le-am pus in slujba lui Dumnezeu.Eu fac lucrarile Lui, nu a firii pamantesti.
Oare nu este cea mai inalta culme a prostiei omenesti incat sa neglijezi ADEVARUL bazat pe realitate pentru "adevarul" din fanteziile unor sarlatani care au trait in realitate!
Tu chiar nu ai discernamant de esti atat de aberata?
Poi au ajuns niste analfabeti de sarlatani primitivi sa te invete pe tine ce este adevarat sau nu?
Tu esti sigura ca judeci cu capul tau si nu cu capul satanei?
Eu insist in indemnul meu de a te exorciza ca vedem cu totii ca ai luat-o razna rau de tot!
Un ateu este mult mai inteligent decat un crestin pentru ca daca nu ar merge si el cu "turma" dar ateii si-au dat seama ca logica "poseda" oameni si ca se numeste schizofrenie