Voi credinciosii nu intelegeti ca nu puteti intelege nici macar faptul ca voi nu aveti nici un Dumnezeu, vezi postarea mea ante anterioara!
Din cate stiu, in Evul Mediu, existau asa numitii "vrajitori". Sunt sigura ca aceste personaje, erau de fapt oameni care s'au jucat un pic cu stiinta si au obtinut diverse chestiute care prezentate in fata oamenilor de rand, nu putea sa gaseasca nimeni explicatii. Si legat de explorarea universului, incearca sa te limitezi la realitatea, nu mai visa si nu da fantasme ca exemplu, caci sigur nu vei ajunge niciodata sa faci nimic din ceea ce scrii acum. Mersi de intelegere.
N-am inteles, vrajitorii aia, ok, s-au jucat cu stiinta, si? Ce legatura are? Nu a contribuit nici un vrajitor la vreo inventie care exista azi..."Si legat de explorarea universului", unde am zis ceva legat de explorare? Am observat ca spui chestii fara sens, am incercat sa nu bag de seama, dar numai asa dai raspunsuri, fara vreo legatura cu ce zic eu.Pot sa-mi dau seama ca Pamantul nu e plat si ca se invarte in jurul Soarelui si fara sa exploatez Universul, daca nu stiai...
Ti-a fost jena sa scrii bastard? Fii linistit, evreii din vremea Lui, asa L-au considerat. Si fii sigur ca El nu s-a suparat! (altfel, daca se supara, pacatuia, si astfel nu mai putea sa ne mintuiasca). De fapt, aici e frumusetea lucrurilor. Un copil nascut din flori, ce vina are el? Si totusi, nu e privit bine in societate, si un astfle de copil se poate simti marginalizat. Insa Isus a venit sa se identifice cu toate probleme noastre, pentru ca sa ne inteleaga si sa poata sa ne ajute, si atunci, faptul ca a fost sau a fost considerat a fi un bastard, nu a facut altceva decit sa il puna in postura de a intelege pe cei nascuti din flori. Asta a facut El - s-a coborit la cele mai de jos nivele ale societatii umane, s-a identificat cu cei mai de jos oameni, s-a smerit intratit incit a fost, asa cum era frumos sa scrii tu, "un bastion al sfinteniei dumnezeiesti", dindu-ne si noua posibilitatea de a deveni din niste copii bastarzi spiritual, niste copiii legitimi a lui Dumnezeu.
As vrea sa raspund, dar limbajul uman inca nu e destul de dezvoltat incat sa exprim cat, realmente, ma doare in p*** despre ce imi povestesti, as vrea sa ne intalnim cumva, sa pot sa exprim prin mimica si gestica, alaturi de limbajul verbal cat de mult ma doare in p*** legat de tot ce te intereseaza, reprezinti si toate lucrurile care te definesc.
Ce dragut!
Ma intreb din ce cauza tocmai Isus si nu o organizatie internationala a copiilor din flori. Ma gandesc daca Isus poate face atata de mult bine singur, cred ca o organizatie de cateva milioane de fii ai lui Dumnezeu la fel ca si Isus, adica doar cu mama si fara tata, cred ca pot schimba radical lumea. Nu?