| soimos a întrebat:

Tinand cont de faptul ca in Biblie este scris noi traim timpurile in care suntem condusi de "dumnezeul acestui veac", adica de Dracu, si daca coroboram acest fapt cu realitatea ca Dumnezeul lui Moise (adica cel al veacului trecut vezi VT) a fost detronat si inlocuit de NT si de Dumnezeul Isus-Christos, nu se poate considera ca afirmatia biblica este o premonitie precum ca crestinismul il are ca Dumnezeu pe Dracu?

4 răspunsuri:
| soimos explică:

Mda...eu m-am conformat.
Acum e randul tau ca "profesor" sa imi arati ce te poate duce capul, raspunzand la intrebarea pe care am pus-o!

| soimos explică:

Sunt conviins de faptul ca pe un imbrobodit nu il mai poti aduce la realitate cu absolut nicio dovada!
Dar eu nu lor ma adresez in postarile mele antireligie, ci tineretului care se pregateste sa intre in viata si nu stiu ce e bine si care este adevarul in privinta religiei.
Si cum sarlatanii religiosi apeleaza la santajul cu Dumnezeirea si cu amenitarile cu focurile iadului eu vin si imi fac lipsa mare pe prostiile acestora si incerc sa ii scot pe tineri de sub influenta santajului cu Cimpan-Zeul cel atotputernic!

| ateu123 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce prin frica ne spune uni sa ne apropiem de dumnezeu? sau de ce prin boli, suferinta http://liber-cugetatorii.blogspot.com/