Sa pui la indoiala posibilitatea DIVINITAŢII de a face o minune este curată nebunie...
Deci, mergi cu Domnu', si te tratează...
Nu eram sigur dacă erai ironic sau chiar vorbeai serios, a trebuit să mă uit la profilul tău să-mi dau seama că tu vorbeşti serios. Ce pot să zic decât, mulţumesc lui dumnezeu că sunt nebun.
Nu ai fost atent la ce am scris. Am zis ca e o curată nebunie sa pui la indoiala posibilitatea DIVINITAŢII de a face o minune... Nu conteaza ce minune. Orice minune...
Ce nu e clar, e cine i-a facut controlul ginecologic Mariei, ca fecioara in sus, fecioara in jos, dar cine a determinat asta?
S-a transmis din vorbă în vorbă, cam 90 de ani, până ce nişte greci au apucat să scrie. Cine a determinat... păi grecii ăia de-au scris. Cum au determinat, aşa s-a dus vorba. De unde a plecat vorba? Eu ştiu.
Păi tu vrei să găseşti răspunsuri raţionale pentru situaţii extraordinare, cam greu. Nici n-aş ştii ce să-ti răspund, dacă aş presupune că sfânta treime e reală, afară de "a fost voia domnului". Nu ştiu dacă cineva îţi poate răspunde, astfel încât să aibă sens, decât spunând că ăl de sus e atotputernic, şi dacă el a vrut, aşa a fost să fie, mijloacele prin care a făcut asta sunt departe de noi.
Baa, scuza-ma dar tu nu esti normal ))
ai citit vreodata in Bilblie exact cum a fost?
deci pe scurt, Duhul Sfant s-a pogorat peste Maria pentru ca ea sa il poata naste pe Iisus! atunci a avut loc o minune!
nu poti argumenta rational ceva miraculos!