| Moisie a întrebat:

Tinand cont de faptul ca religia se bazeaza pe credinta a proasta si nu pe probe si dovezi stiintifice, oare nu se poate zice ca prostia care a stat la baza nasteriii imaginate a atator dumnezei, este Sfanta tocmai din aceasta cauza a aparitiei a atator Dumnezei?
Credeti ca este corect sa se poate spune, cu alte cuvinte, ca Sfanta Prostie este adevarata nascatoare de Dumnezei?
Evident ca nu ma refer la Dumnezeul crestinilor pe nume Lucifer, care a dovedit ca este atat de destept incat a orbit mintile oamenilor cu vorbele sale mincinoase! Vezi Corinteni 4:4

7 răspunsuri:
| IFlorin97 a răspuns:

Posibil sa fie ca baladela dar ceva adevar tot este.

| dogee92 a răspuns:

Cine a spus ca religia nu accepta stiinta? Asta ii o prostie incredibila.Tu esti citit.Sti multa "stiinta".Fii atent.Stinta se ocupa cu lucrurile REPETABILE! (nu uita asta).Ori stinta NU poate da raspuns la : cum a aparut lumea?! Pt ca este un eveniment ne-repetabil! Religia insa nu vine sa spuna cum se formeaza embrionul, cum se fecundeaza ovolul ..asta este treaba stiintei! happy. Amandoua lucreaza in armonie love struck.Chiar si cel mai mare sustinator al evolutionismului (imi scapa numele-dar pot afla) a spus intr-o carte de a sa "daca se gaseste un sistem IREDUCTIBIL toata teoria mea ar cadea"! Si Slava Domnului s-a gasit! love struck.Si in zilele noastre se intampla minuni pe care stiinta nu le poate explica.De ce? pentru ca nu pot studia "repetabilitatea".Asa ca religia + stiinta sunt in armonie happy, atata timp cat fiecare parte isi vede de treaba ei.

| Moisie explică (pentru dogee92):

Evident ca religia nu accepta Stiinta, si asta vedem in faptul ca religia respinge dovezile despre Explozia primordiala si despre Evolutie!
Ce naiba, nici macar atat nu stii?
Ti-a spalat cumva Biblia creierul

| Mariiaaaa a răspuns:

Nu exista mai multi dumnezei! Exista un singur Dumnezeu, Creatorul tuturor lucrurilor.
Acei " dumnezei " sunt invetiile oamenilor!
Dumnezeul Adevarat nu a fost nascut. El a existat din vesnicie si nu a avut un inceput.
Credinta nu are nevoie de probe stiintifice. Credinta in Dumnezeu se bazeaza pe credinta in ceva nevazut, dar care exista cu siguranta!
Iti dau un sfat: inainte sa mai pui intrebari, apuca-te si citeste Biblia ca sa ti se lamureasca anumite confuzii pe care le faci acum.

| KhludCiprian a răspuns (pentru Mariiaaaa):

"Iti dau un sfat: inainte sa mai pui intrebari, apuca-te si citeste Biblia ca sa ti se lamureasca anumite confuzii pe care le faci acum."
Nu vreau sa iti zic noutati dar Moisie stie mai bine Biblia decat majoritatea protestantilor.

"Credinta nu are nevoie de probe stiintifice. Credinta in Dumnezeu se bazeaza pe credinta in ceva nevazut, dar care exista cu siguranta!"
Siguranta e banuiesc bazata pe...

Nota de la fost crestin la un actual crestin: daca citesti Biblia si o da in bara, nu cauta prima scuza (scuze, apologetica) ce o gasesti pe net sau la pastor.

Ai sa vezi ca multi atei pe TPU citeaza Biblia asa cum zice si foarte rar crestinii o fac! Mai mult, Moisie desi are un ton cam dur (dupa gustul meu) are foarte multe punte biblice ce sunt solide in interpretarea exegetica. Initial am crezut (in cel mai sincer fel) ca e rabin la o sinagoga de prin Romania!

| Moisie explică (pentru KhludCiprian):

Multumesc pentru aprecieri. Nu am nimic cu nimic in plus in comun cu religia iudeilor decat ceea ce are oricare crestin, dar eu am inteles ca religia crestina se bazeaza pe religia mozaica, deci cine studiaza Biblia dar nu a studiat bazele ei mozaice, este in aceeasi eroare ca cineva care doreste sa studieze matematica dar nu cunoaste tabla inmultirii!

| Moisie explică (pentru Mariiaaaa):

Ce vorbesti? Aica Biblia MINTE cand spune ca exista mai multi Dumnezei vezi Psalmul 82:1, si la fel si istoria religiilor care ne arata ca au fost atatia Dumnezei si tu care nu ai citit-o. ai dreptate pentru ca asa ti-a zis un popa despre care Isus spune ca sunt servitorii Mamonei adica a lui Dracu!
2 De unde stii tu atitea despre Dumnezeu?
Ai gasit niscaiva documente stiintifice care dovedesc asta?... sau o spui tu asa bazata pe Credinta a proasta, adica fara niciun alt argument decat nestiinta ta devenita credinta?
Orice adevar existent si care se manifesta intr-o forma reala, se poate studia si explica, numai Dumnezeu nu, pentru ca EL se releva prin credinta a proasta... hahahaha, nu ti se pare ca te autoblamezi cu o asemenea lipsa de ratiune si de cultura?
Mai bine citeste-o tu, ca eu am STUDIAT-o!