Si eufiecare cu neamul lui:am vazut asta pe facebook
A, si eu am vazut poza, numai un retardat care habar n-are ce-i aia evolutie poate face asa ceva.
Daca a ta e nu inseamna ca e a lu toti mai maimutico
Ok... deci si tu esti maimuta?
Ce?
Fa-ti ma un test adn sa afli ca esti maimuta degeaba nu crezi daca asta e adevarul sau tu te crezi superior tuturor de aia un amarat de virus te ucide sau veninul in 2 minute te ucide asa superior esti
Mai bine maimuta decat oaie.
Tatal nostru este Imparatul Imparatilor si Domnul domnilor!
Da bunica ta ce a fost?
Nu cumva o bucata de lut din care marele mester a facut o oala de noapte pe care apoi mesterul s-a pus cufundu si a binecuvantat-o cu un duh urat mirositor, adica cu duhul sfant?
Ce e mai bine?
Sa ai o bunica maimuta sau sa ai o bunica modelata din cakt?
Bravo fato
Deci dupa mintea ta maimuta a fost prima vietate aparuta pe pamant.
Se vede ca de "Genetica" ai auzit doar de prin ziare.
Omul e 98, 7% ca o maimuta.
Uraniul facut in laborator e 100% identic cu uraniul care apare de la stele. Origine diferita asemanare totala.
Silogismul tau este gresit, fara suparare. Logica religiei este una si logica evolutiei este alta.
Religia respinge ideea evolutiei, iar evolutia este in contradictie totala cu procesul creatiei divine. Afirmatiile tale sunt corecte, nu am motive sa ma ating de ele, insa intrebarea din concluzie nu prea are logica, nefiind nici o corelatie intre cele doua domenii. Ai luat teoria (corecta) evolutionista si ai implementat-o in teoria (corecta) creationista, iar rezultatul, cel putin mie(este posibil sa ma insel) nu mi se pare logic.
Toate cele bune!
Poi vezi?
Rezultatul pare ilogic pentru ca undeva se ascunde o minciuna!
Cine minte? Savantul care face o asemenea afirmatia pentru ca se bazeaza pe codul genetic?
Sau cumva Dumnezeul care se bazeaza pe vorbe goale?
Daca amandoi au dreptate, asta inseamna ca dreptate am si eu si ca Dumnezeu este de fapt o maimuta!