Domnul Isus s-a dus sa ne pregateasca un loc ca acolo unde este El sa fim si noi impreuna cu El.
Haide bre soimos ca sunt lehametit de cite ori am citit acest refren, eu zic sa te duci si sa mai cinti pe la alta masa.
Chiar sunt satul sa tot vii tiris cu dracii dupa tine si dai in sus si in jos cu cheile iadului si ale mortilor si ce o mai fi prin mintea ta Chiar ai uitat sa pomenesti de Sf Apostoli ca.,,,,,,,,
Biblia am studiat-o pro si contra ca sa ma orientez ce linie sa iau in viata!
Nu am atractie catre sarlatanie, ca sa ma fac popa=sarlatan, din principiu nu citesc propagandisti ai satanei ca Steinhardt, si prefer filozofia germana in locul filozofiei bizantine pentru ca este de cea mai inalta calitate.
Ce relevanţă au ideile tale dacă nu eşti altcineva decât urmaşul direct (tu însuţi un evreu) al celor care L-au răstignit şi hulit pe Mântuitorul acum 2000 de ani!
Ce pretenţii de sinceritate putem avea la tine, dacă cei din neamul tău şi din religia ta evreiască L-au răstignit pe Hristos?
Ce spui tu despre mine fara sa ma cunosti se bazeaza pe CREDINTA TA si nu pe STIINTA ta pe care ai capatat-o cunoscandu-ma, deci crezi prostii si improsti minciuni, si asta o faci pentru ca minciuna si improscarea de minciuni sunt tocmai esentialul din viata ta de credincios habarnist!
Iar ce spune despre mine un habarnist care este si impotent intelectual pentru ca nu stie sa raspunda la intrebarile pe care le pun, ma lasa rece, asa ca un vanticel de toamna tarzie cand iti trece prin izmene!
Dorugar nici cei ce au sstudiat Biblia deceni l-a rand nu au inteles de-ajuns apocalipsa. Apocalipsa sau revelatia este o carte extrem de complexa si nu este tocmai usor de inteles d.p.d.v rational. Isus nu vine la om prin ratiune ci prin constinta. Eu sunt genul de om curios si gata sa cerceteze, iar daca ai cerceta mai bine Biblia ai vedea realitatea. Te rog citeste cu mare atentie Apocalipsa apoi sa pui o intrebare retorica.
Din apocalipsa am inteles esentialul. Crestinii nu pot sa inteleaga Apocalipsa pentru ca ei pleaca de la premize gresite, de ex ei nu inteleg ca Noul Babilon, si marea curva, sunt orasul Roma si biserica crestina, vezi apocalipsa 14+++
Uite eu o sa propun o intrebare retorica referitoare la cap. 17, 2, "Cu ea (religia crestina) au curvit imparatii pamantului; si locuitorii pamantului s-au imbatat de vinul curviei ei!" (si se mai imbata si azi statul roman)!
Sa vedem cum va fi interpretata?
Dorugar " crestini" cu vorba nu se iauin calcul. Eu nu spun ca sunt perfect insa nu m-as baga sa cometez la intrebari pe care nu le stiu. Asculta eu sunt om rational insa toata ratiunea mea este un rahat daca sunt nematuit. Pe Isus nu il vei gasi cu ratiunea ci cu constinta. Daca interpretarea corecta se refera la crestinism atunci la cef fel de crestinism se refera. Caci ai vazut ca este crestinism de sarbatori si multe alte exemple de crestinism. Nu pot sa dau o interpretare exacta Bibliei pentru ca cum am mai zis este o carte foarte complexa.