Daca indoctrinarea crestina din copilarie si amenintarile cu focul vesnic sunt puternice atunci tinerii nu au cale de a fi rationali. Ferice de tinerii cu parinti atei/nereligiosi.
Lasa mai vrajeala cu biblia aia care e scrisa de bogati pentru a prostii fraierii.
Si de ce sa nu se bage? Cum sa alfi mai multe despre om si tot daca nu studiezi, daca nu faci experimente?! Cum ajungi sa tratezi boli, sa previi boli, sa perfectionezi organismele la o adica daca nu cunosti schema si cum merge?! Doar asa se invata, aia e, cu riscurile asumate, dar se invata si foloseste mult, mor 50 dar vor beneficia 10000, e doar un exemplu.
Ce bine a facut umblatul la lilieci si maimute? Iti spun eu: niciun bine. Biblia are dreptate.
Crezi tu in bibile, e treaba ta, e scrise tot de om. Vezi la Romani 13 ce zice, si apoi o sa intelegi ca omu a scris-o.
Nu uita ca ai medicamente noi, se fac experimente pe animale ca sa avem noi tratamente pentru n boli, a facut f bine.
Guvernarile umane sunt permise de Dumnezeu pana la un timp fixat de la care acestea nu vor mai exista niciodata. Scrie tot in Biblie. De exemplu imparatul Babilonului a fost slujitor al Lui Dumnezeu pentru ca prin el a adus nenorocire asupra evreilor infideli. Insa ulterior imparatul s-a ingamfat si Babilonul a ajuns ruine iar imparatul mort pentru totdeauna.
Tocmai că Dumnezeu nu este rănit(pentru că eu curvesc) ci alungat, ignorat și din dragoste pentru noi "ignoră" și el astfel de comportamente cu condiția de a ne pocăi. "Ignoră" este puțin spus, știu...
Ai ma? Ia sa-l vad! Hai sa vedem care-i mai smecher, are tupeu? N-are, de aia nici n-apare lasu`. Haaahahaha. Atata-i trebuie, cand s-o pune astia cu NATO pa el, fuge mancand rahat nu nori. Prea il pupi in dos atata.
Pai nu sunt deloc, eu ti-am zis cum stau treburile si am zis ca prea il ridicati in slava cerului unii din voi, asta vreau sa zic, prea va umiliti asa dracu! Asta e lipsa de respecti fata de voi sa va coborati atat.
Da, sunt un tânăr creștin, eu încerc pe cât posibil sa ma păstrez curat, deoarece, am văzut la noi în biserica, descoperiri care le făcea Domnul, și le-am văzut, mai apoi, și împlinirea.
Pastorul American Jim Jones a zis enoriașilor ca dacă Dumnezeu exista l-ar trăzni dacă aruncă Biblia. A aruncat Biblia și nu a pățit nimic.
Fii serioasa 99% sunt creștini, unde auzi tu va nu există? si cunoscut vreun ateu real?
Este evident ca exista o fiinta care a creat universul, dar aceasta fiinta nu are nicio legatura cu ceea ce propaga religiile
Eu ma mentin 'curata' gen pentru ca asta e primul meu instinct si daca as incalca chestia asta e ca si cum as face ceva impotriva persoanei mele. Pana la urma asta e legea Universului.
Pace!
De fapt, instinctele nu prea ne ajută în privința asta. Trebuie să luptăm împotriva "curentului".
Pai daca esti 'corupt' dpdv spiritual, da, nu te mai ajuta instinctul. Cu cat inaintam in varsta cu atat ne rablagim mai mult. Copiii mici au inca instinctul acela treaz dar cei mai multi si-l pierd la adolescenta.
Odata ce ajungi sa-L cunosti tot mai bine pe Dumnezeu, n ai cum sa contesti existenta Sa. Odata ce vezi ca ti poate schimba viata si o si face, n ai cum sa nu crezi in El.
Citeste, studiaza, invata, crede si traieste.