| AirănMeidăn a întrebat:

Tipicul ateu de 14 ani, in mediul sau natural:

"Eu sunt ATEU! Si o spun foarte increzator..Eu consider asta o trezire la realitate si un pas spre viitor!"
"Eu sunt ateu mai special! Eu refuz sa cred ca exista dumnezeu! Dar in acelasi timp refuz sa cred ca exista rau! Din punctul meu de vedere nu exista nici bine nici rau!"

si replica finala, cireasa de pe tort
"Nu sunt dovezi ca exista dar nici ca nu exista (dumnezeu)"

deci pana la urma, ce e? "ATEU", agnostic, neinformat, sau?

nu va zic username-ul, dar il puteti gasi pe categorie. eu mi-am luat deja ignore

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu sunt crestin, in ciuda faptului ca nu exista dovezi pentru existenta lui Dumnezeu (ma refer la dovezi matematice, sau orice alt tip, etc.), dar in aceiasi ordine de idei nu poti demonstra inexistenta, in orice caz la faza ca nu exista bine si rau, dintr-un punct de vedere pur "laic" e oarecum adevarat, rau si binele fiind aratati de capacitatea umana de empatie, adica intr-un cuvant de moralitatea intriseca, doar ca intr-o societate sunt mai mult indivizi, si legiile sunt facute ca sa fie cat de cat favorabile masei... ( ma refer la cele morale etc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tab fury? pai di si l-ai suparat domnule? ca si eu, nu zasai ca el, si-mi dadu ignore.ba da stii cat sufar? plang di dimineata intruna, dioaresi nu-mi dadu dreptul la repliere.In fine, trebuie mentionat ca e ateu si nu e bine sa te pui cu ateii.ai dreptate; le place cireasa de pe coliva.

| ania a răspuns:

E credincios ateu