| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Toate filmele sunt pacat? Asa spun unii preoti si pastori ca este pacat sa te uiti la orice film mai ales la cele violente dar in Biblie sunt multe scene violente si sunt chiar si reprezentari si picturi in Biserici cu decapitari sau alte scene violente! De ce ar fi pacat sa te uiti la seriale precum Game of Thrones sau The Witcher si sa citesti carti de genul? Care ar fi motivele pentru care multi preoti si pastori spun sa nu aiba credinciosii televizor sau laptop si sa nu se uite la filme si seriale?

3 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Sa o luam logic

Filmele = pacat
Dumnezeu = atotstiutor

Dumnezeu a creat omul care a inceput sa faca filme deci filmele sunt cumva de la Dumnezeu, ar trebui sa fie bune?

Treaba e simpla, sunt doua variante:

1. filmele sunt bune si te poti uita linistit
2. Dumnezeu care stie tot trecutul si viitorul a complotat inca de acum 11 miliarde de ani sa te faca suficient de dornic sa vezi filme si suficient de slab sa cazi in pacat ca sa te poata trimite in Iad.

Care crezi ca e varianta corecta?

| mODIN a răspuns:

Am trait s-o aud si pe asta laughing

Eu cred ca persoanele de la care ai auzit asta se cred (vorba aia) mai catolici decat Papa de la Roma. Nu stiu sa existe vreun pasa in Biblie sa interzica vreo forma de divertisment, atata timp cat nu prezinta blasfemie sau p0rnografie. Ideea ca asa ceva ar fi pacat imi suceste mintea si chiar nu cred ca vine de la cineva prea familiar cu teologia.

| EestiSodalane a răspuns:

Nu, nu toate filmele sunt pacatoase. Dar sfatul anti-televizor e unul bun