"voi cat timp pierdeti cu religia voastra", sincer, pierd mai mult timp citind legende olimpului si altele, sunt povesti mult mai interesante
Daca sunt povesti interesante si iti plac inseamna ca nu pierzi timpul
Religiile sunt, vorba ta interesante, de studiat, de cercetat, de comparat intre ele insa a crede crancen in mecanismele, dogmele, teoriile unei religii este periculos nu pentru individul credincios, ci pentru ceilalti.
Nici o secundă. Pentru mine religia nu este un hobby, dar este un mod de viaţă, de aceea, timpul care-l peterc îmi este de folos.
Eu nu-mi pierd timpul cu prostiile astea, am lucruri mai bune de facut decat sa ma rog la un zeu imaginar...
Ma bucur ca mai sunt si persoane cu creier pe siteul asta.
Nu este absurd sa crezi in religii. Absurd este sa nu crezi in Hristos. Iar daca raspunsul tau este ca daca nu-L vezi El nu exista inseamna ca nu ai minte (ca n-o vezi ), ca n-ai viata (ca n-o vezi ). Tot timpul tin lume daca Il dai lui Dumnezeu, acel timp nu este pirdut, ci folosit cu intelepciune.
Hristos....eu vorbeam de toate religiile, timp folosit cu intelepciune este ala cand inveti o limba straina, cand inveti orice ce nu este legat de religie.
Ateii sunt niste dobitoci, asa este este. Moarte ateilor!
M-ai facut sa rad, nu stiu ce "atei" cunosti tu de ii crezi dobitoci...asa pot sa spun sa afirm si eu faptul ca toti crestinii sunt retardati.
Troll penibil!
In primul rand aprofundarea religiei in care crezi sau careia ii esti adept nu este o pierdere de timp. in al 2-lea rand divinitate exista. stiinta pe care tu se pare ca o imbratisezi merge cot la cot cu crestinismul pana intr-un punct. big bangul. voi continuati sa cautati ce sau cine a provocat big bangul. cand veti gasi raspunul atunci ve-ti desfiinta orice religie. pana atunci cercetati