Mersi.
Daca ai intra in mintea mea m-ai intelege.
Pana atunci nu ai dreptul sa judeci.
Oamenii din ziua de azi sunt incuiati rau.
Putini dau dovada de putina logica.
Eu fur idei din fiecare religie deci tind spre toate religiile + ceea ce ai tu in cap acum, adica ateism. Complicat?
Este o diferenta intre Crestini open-minded, Crestini fanatici si pocaiti.
Si eu am vazut la stiri niste Martori a lui Iehova care aveau o fetita pe moarte si nu au lasat-o sa faca transplant de sange ca sa o salveze din cauza ca era "contra religiei lor".
Si au lasat-o sa moara.
Asta nu inseamna ca toti sunt la fel.
Majoritatea tind spre fanatism in orice, uneori pana si ateii.
Hallo! Noi traim intr-o societate LAICA in care exista Legi si Justitie, nu intr-o tara condusa de pastori de capre analfabeti
As vrea sa fac o scurta precizare.Un adevarat crestin nu ti-ar da cu nimic in cap, pentru ca esti ateu, sau ca ai ars Biblia.Un adevarat crestin te-ar lua de mana si te-ar duce la biserica.Cum ai spus tu cre(s)tin, eu n-as mai pune s.
Poate fata aia nici nu era bolnava, doar ca se saturase de atata prostie. Astora de ce nu li se arata zeul in care cred ca sa le spuna "bai retardatilor, nu asa trebuie sa faceti"?
Cum pentru crestini musulmanii sunt un fel de atei, eu i-as vedea mai pacatosi, se inchina altui zeu, si invers, si tot asa (religie contra religie), as vrea sa-i vad cum se omoara intre ei, sa ramanem doar noi si budistii Ce flauăr pauăr o sa fie.
Da.
Nu ii critic.
Dar sunt foarte violenti.
Apropo. Stii la ce ma gandeam?
Se zice ca vine o ora de rugaciune acolo, cand toti se opresc din orice activitate si isi spun rugaciunea.
Ce ar fi sa fie unu' care vrea sa il omoare pe altul si sa se apropie ora de rugaciune si apoi sa se opreasca, sa zica rugaciunea apoi sa se omoare intre ei.
Ar fi foarte, foarte amuzant.
Religia lor este plina de ura si violenta.
Crestinismul este altfel.
Nu zic ca sunt crestina.
Eu am un amestec de religii explicate stiintific.
Tind spre Budism dar si spre Crestinism, si spre Ateism.
E mai complicata credinta mea.
Dar Musulmanii nu sunt chiar preferatii mei...
Religie. E tot una.
E tot o gramada mare de idei.
Si iau multe din ateism.
Stiinta este una din preferatele mele.
Tot religie este, numai ca ateii sunt niste "crestini" extremisti.
La fel ca toti.
Am cunoscut de toate religiile.
M-am convins ca toti sunt niste infumurati.
Din orice religie/credinta ar face parte.
Asa ca eu iau din toate, dar sunt nici una.
Zi-mi un ateu care sa nu aprobe stiinta, care sa nu se considere Zeul propriu... adica stapan pe viata lui si pe univers.
Care sa nu faca Crestinii care ii contrazic prosti.
Care sa nu te contrazica cand zici o idee despre paranormal pe care chiar ai trait-o.
Cunosti exemple?
Zi-mi unul care nu e asa.
Toti sunt asa.
Toti sunt la fel.
Ori Crestin, ori Ateu, ori Pocait, ori Satanist. E tot una.
Toti sunt infumurati si orgoliosi si se cred superiori si incearca sa iti dovedeasca asta indirect.
Prefer niciuna.
Prefer sa aleg ce vreau eu, ce stiu ca este adevarat din propriile experiente si ce imi place mie decat sa stau intr-o gloata de infumurati (sub orice nume ar fi).
Cand eram ateu negativ consideram ca acel ''Dumnezeu'' este chiar energia prin care noi atragem evenimentele asupra noastra prin legea atractiei(nu stiu daca stii de ea), deci si un ateu are un ''Dumnezeu'', deci pana la urma toti avem un Dumnezeu, nu inteleg de ce ne mai certam daca toti suntem de aceeasi parere.
Pentru ca am cunoscut astfel de cazuri de adevarati crestini, crede-ma... Un coleg de-al meu foarte habotnic care ar fi facut orice pentru religia din care face parte, a acceptat sa-mi raspunda la niste intrebari despre religie in general si despre crestinism in special, mi-a vorbit foarte frumos, am spus atunci ca daca toti oamenii ar fi la fel ca el lumea ar fi un loc mai bun, m-am inselat amarnic. Dupa ce a aflat ca eram ateu negativ nu a vrut nici macar sa ma mai vada, daca putea ma si batea.
Alt caz este o maicuta si un preot, care pareau oameni foarte de treaba, cam naivi, dar de treaba. Si multe astfel de cazuri cunosc.
Imi pare sincer rau ca ai cunoscut astfel de oameni.Colegul ala, daca eram in locul lui, procedam altfel, dar fiecare cu caracterl sau.Aici nu este vorba strict despre religie, ci si despre caracterul omului.Colegul acela are un caracter josnic daca a inceput sa te ignore, in loc sa incerce sa-ti explice mai multe, daca tot e atat de habotnic.Dar n-ai ce sa le ceri la astfel de oameni...