Elohim din Biblie erau extraterestri.
Unul dintre ei YHWH, era chiar dumnezeul biblic.(probabil este mort acum)
Kavod a fost tradus cu slava dar inseamna nava de zbor.
Ezechiel 1:4 "M-am uitat şi iată că au venit de la miazănoapte un vânt năpraznic, un nor gros şi un snop de foc, care răspândea de jur împrejur o lumină strălucitoare, în mijlocul căreia lucea ca o aramă lustruită, care ieşea din mijlocul focului. "
Aceasta era "slava" lui YHWH.
Povesti,basme,extraterestrii nu exista si daca au existat astia sint, adica NOI au ajuns aici intimplator datorita stiu si eu carui accident si cam asta a fost tot, au ramas aici ca altundeva nau avut unde merge.In rest o alta specie inteligenta sau mai inteligenta ca noi pe o raza destul de mare de ani lumina nu prea exista.Deci in galaxia noastra nu exista altii in afara de noi.Acum ca o exista viata tot ce se poate dar nu cu o inteligenta ca a noastra cel putin.
Normal ca teoria extraterestrilor avansati e mai plauzibila decat cea a unor zei inventati in imaginatia noastra. Dar asta nu face prima varianta adevarata. Pentru asta ar fi nevoie de dovezi care sa o sustina, iar acestea lipsesc cu desavarsire. Teoria evolutiei explica originea omului mult mai bine decat orice alta teorie. E singura sustinuta de dovezi stiintifice convingatoare, atat din genetica, cat si din fosile. Nu e cazul sa cautam explicatii alternative imaginare.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: