Religia nu are timp sau chef să-ți dovedească nimic. Ori ești cu ei, ori ești împotriva lor.
Bucură-te de ce știi tu și ce te face pe tine să te bucuri și învață tu lucrurile de bine din religie, pentru că ei nu au timp nici măcar de asta.
Cu siguranță vei fi un „bun creștin" pentru că demonstrezi că ție îți pasă de ceilalți și n-ai nevoie de un zeu ca să fii bun.
K, sunt de acord cu tine ca mai avem multe de aflat, mai avem la orice teorie stiintifica aproape o infinitate de aflat, dar de ce esti de acord sa o critice? nu am vazut nici un argument adus de crestini care sunt impotriva evolutiei si sa nu fie complet gresit, din simplul motiv ca nici macar nu se obosesc sa invete despre evolutie si sa se intereseze daca macar ce zic e real. nici macar un argument, chiar de e formulat sa para logic, e fals, si daca ar fi cautat ar fi stiut asta, sau poate stiu si mint. deci de ce esti de acord sa critice cineva o teorie care a fost dovedita si toate faptele din acea teorie fiind confirmate?
Daca atata le duce capu ce sa le fac,so critice fosilele nu dispar oricat ar urla, deja mam scarbit de religie, basme
Uite marea dovada pe care o astepti. "Eu sunt Zeul GIBALDA si voi folosi fulgerele pentru a te trazni deoarece esti un necredincios si toti necredinciosii trebuie distrusi deoarece gandesc prea mult". acum esti convins de semnul divin. "Ca de nu, FULGERELE TE VOR TRAZNI"
Fain avatarul
Asta a fost reactia mea cand l-am vazut pe GIBALDA