Astea sunt minuni nu?
Dar zecile de alte biserici care au ars din temelii alea erau coincidente nu?
Eu doar discutam la modul general.
Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic.
Unor saraci le-a luat foc casa in Iasi si au construit una noua au sarit toti sa ajute, cine stie ce taină o fi si noi nu stim nimic.
Eu identific Catolicismul si Ortodoxismul ca fiind niște proroci mincinoși, așa dar.
Mate 24 : https://biblia.resursecrestine.ro/matei/24
Atunci*, dacă vă va spune cineva: ‘Iată, Hristosul este aici sau acolo!’, să nu-l credeţi.
24Căci se* vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi, vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi**.
25Iată că v-am spus mai dinainte.
26Deci, dacă vă vor zice: ‘Iată-L în pustie’, să nu vă duceţi acolo! ‘Iată-L în odăiţe ascunse’, să nu credeţi.
27Căci*, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului.
28Oriunde* va fi stârvul1, acolo se vor aduna vulturii.
29Îndată* după acele zile de necaz, soarele se** va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor vor fi clătinate.
30Atunci* se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate** seminţiile pământului se vor boci şi† vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.
31El* va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă.
32De la smochin învăţaţi pilda* lui: Când îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţa, ştiţi că** vara este aproape.
33Tot aşa, şi voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi.
34Adevărat vă spun că nu* va trece neamul acesta până se vor întâmpla toate aceste lucruri.
35Cerul* şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Dar te-ai uitat un pic la minunile de ieri din insula Evvia?
Sau sunt doar coincidente?
Cu siguranță nu sunt coincidențe, doar ca trebuie să ințelegi că există doi stăpâni. (Dumnezeu Vs Satana)
24Căci se* vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi, vor face semne mari şi minuni, până acolo încât SĂ ÎNȘELE, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi**.
Și nu, nu m-am uitat la "minunile" de ieri din insula Evvia din Grecia.
Evia*
Nu e o coincidenta, a fost o minune a lui Dumnezeu, dar problema nu e necredinta din cauza "restrictiilor" din ortodoxie, problema vine din minciunile venite pe tema acestor minuni. Aici iti pot da exemplu, in insula Evia incendiul ala s-a oprit la distanta mica de manastire, Dumnezeu a vrut asa, si asta a fost. Problema apare atunci cand un grup de oameni religiosi fanatici, habotnici, au scos minciuna conform careia a plouat acolo si ploaia a stins flacarile toate din insula, si cand am vazut stirea asta cu ploaia am cautat sa cercetez despre asta si nu am vazut nicaieri despre ploaie, doar am vazut ca flacarile s-au oprit fix langa manastire, in jurul manastirii totul e ars de flacari si in manastire totul este ca nou, neatins de foc. Problema e ca habotnicii astia religiosi inventeaza unele chestii ca sa para minunile mult mai insemnate si mai importante.
Si da, acolo a fost o minune, nu a fost o ploaie, ci Dumnezeu a intervenit acolo si prin ajutorul pe care calugarii l-au dat pompierilor Dumnezeu a vrut ca pompierii aia sa stinga flacarile. Pentru ca la o zi dupa ce s-a spus ca a plouat acolo inca ardea focul.