Casca care potii sa-l vezii pe dumnezeu =]] Si eu o sa-mi pun un balon in cap si o sa-l vad pe Lucifer! Pe Dumnezeu il vezi dupa ce mori, nu aici pe pamant. El nu este un inger decazut. Se pare ca portii la avatar Insigna Francomasonilor. Stii macar ce inseamna : )?!
Iisus era înger decăzut mă? Ai înţeles cu adevărat ceva din articolul ăla?
Ce`i ma?! Am zis eu ceva de Issus bha?! Ingeri decazuti ii vezi pe pamant : Belbezzub, Lucifer, Lusifer... etc! Issus nu este un inger decazut, nu a fost vazut pe pamant! [ Numai cand era in viata ] Citeste-mi raspunsul de mai multe ori, si incearca sa intelegi!
Da mă. Nu ai zis nimic de Iisus. Mă referam la faptul că răspunsul tău nu are relevanţă câtuşi de puţin. Este chiar stupid. Nu demonstrezi nimic cu îngerii tăi decăzuţi.
Cică Iisus a fost pe Pământ. În acest caz, Dumnezeu ar putea veni oricând. Ai uitat de oamenii care au jurat că au vorbit cu Dumnezeu, ori cu Maria fiind apoi numiţi sfinţi? Ai uitat de îngerul de la naştrea lui Iisus? Există o grămadă de astfel de exemple.
Şi ai grijă la literele ălea pe care le tot pui în exces şi la paranteze. Deranjează. Nu eşti "cul" dacă foloseşti paranteze pătrate.
Esti prost de dai in gropi Si se scrie ' Cool ' nu ' cul ' : ) Cu asta am terminat. Ceao! =]]
Mă piş pe părerea ta despre mine.
Cuvântul e pus aşa intenţionat. Ştii ce sunt ghilimelele şi pentru ce se folosesc, nu? Bănuiesc că nici de"jargon" nu ai auzit.
Şi da. Sunt mult mai deşteaptă ca tine, creatură lipsită de materie cenuşie, superficială, cu argumente slabe şi fară pic de cultură generală.
Aş fi bucuroasă să îţi trag un glonţ în cap. Ai scăpa de ruşinea de a exista.
Inferno daca tot treci prin zona iti propun sa faci o vizita la Campina sa intri in Castelul Iulia Hasdeu sau templul spiritului daca cunosti istoria lui e pacat sa nu il vizitezi, o sa vezi ca e ceva misterios acolo.Toti turistii spun asta.Pace!
Nu uita ca spiritul, in sensul presupus de tine, este un principiu consderat de origine divina, deci indemnul tau nu are revelatie pentru atei.Lor nu le poate furniza decat cel mult "amuzament", asa cum le provoaca sentimentele credinciosilor.
Interesant. Mă tot întreb dacă suedezii au avut dreptate. Fenomenul "Căştii Koren " seamănă oarecum cu "placebo", iar faptul că echipamentul " nu a fost folosit corespunzător " nu este chiar un răspuns mulţumitor. Nu contează însă dacă Persinger are dreptate, sau cei de la Uppsala au. Este destul de limpede ce poate face mintea umană...
Cât despre faza cu "potenţialul de spălare a creierului ", uite ce am găsit :
"Ateul cade cu mult mai uşor, deoarece ţinta "spălării creierului" este, în primul rând, credinţa în Dumnezeu. Onoarea, cinstea, legăturile afective dintre oameni ce creează prietenia şi altele de această natură, nu fac toate la un loc cât credinţa in Dumnezeu. Credinţa în Dumnezeu le înglobează pe toate acestea la un nivel eroic.
Dacă concepţia credinţei în Dumnezeu are la bază o cunoaştere rudimentară şi primitivă asupra lucrurilor - se bazează mai mult pe superstiţii - la cea mai mică zdruncinătură întreg edificiul se prăbuşeşte şi locul teismului este luat de ateism. "
Ce părere ai?
Tot un mesaj de indoctrinare pentru persoanele cu un neuron si ala julit.
Deci bai ateule, crezi in zeii ca esti predispus la doctrina.
E cât se poate de clar că este mesaj de îndoctrinare. Nu mai ştiu credincioşii cum să convingă ateii să creadă în Dumnezeu...
Şi ăsta-i site-ul :
http://www.fericiticeiprigoniti.net/......creierului
Credinciosii nu stiu macar ce se petrece in capul lor.
Ei sunt doar egoisti intr-un mod inconstient si isi apara propriul adevar.
Pana la urma iubirea fata de zeul lor vine din egoism.
In mintea lor bolnava cred ca daca isi supara zeul sfarsesc etern in iad.
Din frica se naste iubirea lor egoista.
Nici macar nu realizeaza ca este interpretarea subconstientului bazata pe o teorie religioasa.
O data se sufletul se desprinde de corp, cum mai simt ei aceasta durere fizica in iad?
Cica ii fierbe dracu in cazan.
Nici macar nu exista suflet, este tot o interpretare a subconstientului.
Starile emotionale nu sunt cauzate de suflet, si animalele detin aceste stari. DELFINUL.
Deci daca animalele sunt construite similar si ele merg in iad sau rai?
Suntem prea ipocriti si nici nu avem capacitatea necesara sa intelegem tot ce coexista simultan.
Suntem demult sclavi in ordinea lor mondiala, un sistem bolnav care conduce prin indoctrinare.
Uite cine respira aer si consuma resurse.
Cum zice si Mircea Badea, singurul lor scop pe pamant este sa transforme manacarea in ****.
http://www.youtube.com/watch?v=WhcVjukiiRk
Sunt intru totul de acord.
Du-te si te impusca ba masonule hua masonii hua du-te si te inchina la satana ceea de bafomed si stai in mormant cu el daca ai sti ce m-ai speriat cand m-am uitat la o filmare de-a ta pusa pe site-ul asta cica,, simboluri iluminate in muzica, filme" ba si in video e o poza cu satana aia de bafomed daca ai sti ce m-am speriat ba toata viata mi-a trecut prin fata ochilor.Ti-as povesti viata mea dar n-am timp.Acuma hai pa piei satana!
Toti ateii spun ca oamenii prosti cred in El dar cei destepti nu cred (ateii). din asta vrea sa rezulte ca Einsten era un om foarte foarte prost nu? Sau tu esti foarte foarte destept sa inteleg? Va credeti ca le stiti pe toate si simtiti oarecum ca sunteti mai presus decat orice.
Care 99,8% dintre atei?
Ai facut tu sondaj sau ce?
Si in plus Einstein era agnostic: http://en.wikipedia.org/wiki/Religious_views_of_Albert_Einstein
Crezi oare ca profetii si apostolii foloseau casti cu magnet? ai inteles gresit ce inseamna religia si legatura oamenilor cu Dumnezeu. vrei sa-l descoperi pe Dumnezeu, il vei descoperii.nu vrei, tot o sa-l descoperi pentru ca deja te preocupa....binenteles ca manifestarile se afla si in creierul nostru.prin posturi si rugaciuni oamenii i-si pregatesc mintea pentru o mai buna legatura cu Dumnezeu.nu este vorba despre misticism.este o legatura reciproca si personala, prin care si noi cautam sa ne apropiem de El, si nu numai El de noi.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: