| Mindfulness a întrebat:

Tot mă cotrazic cu o fata legat de sinucidere și biblie. Scrie in biblie că dacă te sinucizi ajungi in iad? Contrazicerea ar fi legat de contextul sinuciderii! Ea zice că nu contează dacă te sinucizi in urma unui bullying sau daca îți pierzi mințile și nu mai ești în deplinătatea facultăților mintale! Eu i-am zis: cum poate un om lipsit de rațiune,judecata,sa fie trimis în iad!? La care ea îmi spune că, nu contează contextul că sinuciderea e tot o sinucidere! Eu vă întreb pe voi: pentru un dumnezeu atat de iubitor,care iartă orice,care iubește necondiționat cum se autointitula el în biblie! Nu iartă el un asemenea fapt când un om își pierde mințile? Adica nu tine el cont de contextul sinuciderii? Ce vina are un copil sensibil și cu traume că se sinucide in urma unui bullying la ordinea zilei? Care nu e susținut,sprijinit de nimeni, și care e singur contra tuturor? De ce sa îl trimiți in iad? Până la urmă în iad trebuie trimiși cei care ii dau bully copilului ( am dat un exemplu )
Voi ce părere aveți?
Credeți că sinuciderea e cel mai mare păcat și singurul care nu poate fi iertat? Scrie in biblie acest lucru?