Da,dovedesc că preocuparea pentru destinul etern al sufletului nostru e mai puternică decât dorința după putere teritorială, economică sau decât instinctul de supraviețuire. Păcat că ratează subiectul credinței, pe Creatorul nostru care ne-a dat menirea de a aduce nu moarte ci viață în jurul nostru.
Acei oameni care se sinucid si odata cu moartea lor, iau viata si altor oameni, nu sunt intregi la minte. Daca vor sa se sinucida, sa o faca fara sa omoare si alti oameni nevinovati.
Ei se sinucid tocmai pentru a lua viata altora.
Se sinucid pentru un scop nobil(spun ei) iar pentru a fi rasplatiti, se duc la Allah.Asta e motivul pentru care isi iau si ei viata alaturi de alte sute de persoane victime ale atentatului.
Este o conceptie tampita, caracteristica religiilor abrahamice.
Vad ca, confundati sinucigasii cu musulmanii. In Islam sinuciderea este interzisa Profetul Muhammed(SAW) a spus ca oricine se sinucide va fi aruncat in focul iadului pentru eternitate.
Daca tot va dati cu parerea faceti-o cu dreptate. Nu confundati o intreaga comunitate pentru faptele anumitor persoane care sustin ca fac parte din acea comunitate.
Salut!
Acestia nu sunt oameni. Sunt teroristi.
Nimeni nu are niciun drept de a lua viata altui om, mai ales acesta fiind nevinovat. Coranul este o blestematie, iar Mahommed nu a fost profet. A fost inselat si pacalit de diavol, din cate stiu eu.
Dumezeu ii vede pe toti.
O zi buna!
Unii se arunca chiar cu nerabdare in aer si fara motiv.Nimeni n-are incredere in alea 72 de femei virgine ca o sa ramana asa.
Uff, oare ce fac ale mele in rai? mai ca le-as verifica pe neasteptate.
RAY întreabă: