anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toti atei din toata lumea astepta ca dumnezeu sa vina sa le vorbeasca nu prin oamenii, asa zis miracole la pers de religie, noi dorim ca dumnezeu sa vina sa ne vorbeasca de ce nu poate sa faca asta? de ce sa credem in ceva care nu se arata? sau nu exista dovezi, argumentul lui pascal e inutil daca ne luam dupa el vom crede in orice lucru care nu e dovedit stintific

38 răspunsuri:
| eliaclodia a răspuns:

Daca exista, tinand cont de ceea ce stim despre univers, atunci doar se manifesta. Tu si gandesti, nu doar te manifesti, iar gandirea nu te face superior universului care doar se manifesta mai ceva ca un posesor de inteligenta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru eliaclodia):

Da asa e

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru eliaclodia):

Cum se manifesta dumnezeu in univers?

| eliaclodia a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa ca trebuie sa intelegi ca exista o diferenta intre notiunea de dumnezeu si notiunea de Domnul. Acesta poate sa "vorbeasca". Despre asta poti sa intrebi, ce e cu ea.:}

Nu vezi Universul? Cum se manifesta Soarele? Astronomic si Astrologic, dar aici cu astrologia tine de Domnul, unul dintre ei, nu de toti. De un spirit care a fost om, asa se povesteste.

Asa ca daca intelegi manifestarea, iti dai seama de natura a ceva presupus, de la care iei singur, care nu face diferente intre existenta leului, a ta sau a uraganului sau a lunii, toate fiind egale si fiecare cu dreptul sau la existenta conditionat doar de propria forta. De curand s-a descoperit si manifestarea materiei intunecate, asa ca o membrana curbata de manifestarile astrelor, se descopera organizarea si altor parti de univers, spirale peste spirale, galaxii in drepturi egale cu altele care trecand una pe langa alta se intampla ceva.

| eliaclodia a răspuns (pentru eliaclodia):

O sa ma intrebi de unul din Domnul de care se vorbeste. Sa-ti povestesc ce cred eu. Planeta pe care locuim ca orice manifestare a universului e unica, deci daca omul e un individ cand e unic, despre ea spunem ca e un spirit, sau o zeita. Spiritul ei influenteaza si se lasa influentat de spiritul celorlalte surate din sistem, dar tot ceea ce incoltea ca viata pe ea se datora spiritului soarelui. Informatiile din materie intre personalitatea, felul de a fi, spiritul ei si al soarelui se aranjau, se spiralau, deveneau. Intr-o zi au devenit si adn de om. Acum mai e o parte in poveste, materialul din care e facut sufletul, aici pe terra e apa. Un material sensibil la vibratii.
Nu ma prea pricep la povesti, nu?
Intr-o zi apa ca suflet cu spiritul terrei si cu spiritul soarelui, fara nici o influenta de la restul planetelor, decat sub forma de liberul arbitru, l-au dat pe Domnul, sau Zeus nascut de Terra, nu mai stiu cum ii zice ca zeita si deci transformat. Unii i-au mai zis si Hermes. Dar iti dai seama cum e cu adn-ul. Cum se amesteca, se segregheaza. Cum a produs apa un adn asa pur, adica exact si fix puterea de dominanta a soarelui asupra materiei, nu se cunoaste inca. Acum nu poti zice ca Domnul acesta, nu altul subliniez, e chiar spiritul soarelui, el e si dominanta asupra materiei spiritul terrei, el e si libertatea de a lua de la spiritele celorlalte surate planete ce vrea, in functie de ce aptitudini vrea sa aiba ca om. Deci e cel mai tare spirit de om. In asta cred. In rest nu sunt religioasa, adica nu am gasca sociala si eventual politica.

| eliaclodia a răspuns (pentru eliaclodia):

Si nu cred ca s-a repetat povestea, adica nu cred ca acest spirit a stat pe loc in loc sa devina deplin cu restul astrelor ca manifestari asupra adn-ului. daca incepi de undeva e clar unde vrei sa ajungi, nu?