Mdea, așa se pare, un ateu mult mai bun ca un creștin ajunge în iad.
Dra nu-ți fă griji cu recunosșterea, dacă faci cinste cu Vodka, ne strângem toți!
Tu bei vodka? sa stiu
Băutura mea favorită.
Bre raymusic problema este cu dus si intors dupa parerea mea Deoarece cu timpul si ateii se cumintesc si le vine mintea la cap.Cam greu sa ii gasesti pe cei de pe TPU prin iad eu zic ca vor fi imprastiati si prin Rai se mai insoara baietii se mai marita fetele si le trec gargaunii din cap si o iau si ei pe calea cea strimta,mai se poticnesc mai cu Doamne ajuta, dar tot inainte vor merge ca nu au incotro.Mai vine Parintele cu Icoana mai un Sf Botez,mai o cumetrie,mai o cununie si pe la o inmormintare, mai si niste Sf Cruci la pupat Icoane, Parerea mea ca ateii fac o concurenta neloaiala cam in genul Tilharului cel bun. Putini dintre ei vor ramine pe postul tilharului cel rau
De fapt cei mai mari predicatori au fost atei ai dreptate
Nu am o ierarhie a predicatorilor sa pot trage eu o concluzie este posibil sa puna ateul mina pe Dumnezeiestile Scripturi si apoi sa zica da "domle"este adevarat Apoi sare la bataie cu toata lumea pentru convingerile lui.Eu am ex pe Sf Ap Pavel (Ap Neamurilor) era el erdudit si crescut in religia VT dar suficient a fost sa dea de necaz cu Mintuitorul si apoi cine il propovaduia pe Mintuitor peste tot =Sf Ap Pavel,ba din contra pentru convingerile lui a luat si bataie si sfirseste omorit. Pina si cel mai rau om poate deveni cel mai credincios om este chestie de vointa,aici intra in functiune Tilharul cel bun care a cistigat Raiul prin socoteala tilhareasca.Tu ce parere ai daca miine poimiine dai de o crestina si credincioasa si esti lat dupa ea, o sa te vad bre raymusic la pupat icoane si cu copilul in brate la cazanul de botez pupind mina Parintelui Sa nu zici ca tu esti mare si tare ca eu zic ciuciu ca femeia este mai desteapta ca barbatul si il aduce pe drumul cel bun.Cind o femeie are ceva in minte ciuciu ateism nu ciuciu la credinta O sa oftezi tu dar prin popor umbla vorba "vrei nu vrei bea Grigore aghiasma" Stai ca oi fi tu capos dar femeia are multe mestesuguri si mai are aliati, Nasii, socrii, rude iar tu esti singur si o sa te scoata tiris la biserica . raymusic vs femeia credincioasa eu merg pe mina ei
Oook. Scuze ca intervin intr-o discutie inteligenta intre oameni elevati ce-si discuta parerile intr-un mod civilizat, dar chiar as dori sa-i spun lui Urzi23 ca pe ea n-are cine s-o f**a.
Trinitas a răspuns:
Oook. Scuze ca intervin intr-o discutie inteligenta intre oameni elevati ce-si discuta parerile intr-un mod civilizat, dar chiar as dori sa-i spun lui Urzi23 ca pe ea n-are cine s-o f**a.
Urzi23 A raspuns cu intelepciune:
Nici nu ma deranjez sa vorbesc cu analfabetii functionali
Fa la dreapta melcule
Http://www.timesnewroman.ro/......acalaureat
Numele tau cica este mai la coada =))
Terminati cu cearta
Ma dar tu esti de necaz si nu pricepi nimic, acolo este un monument si sunt trecuti martirii Bacului 2011 inclusiv eroii necunoscuti care nu au stiut sa se semneze ca tine , Uite ca ex Mausoleul de la Marasesti acolo gasesti Eroii neamului deci din toata tara inclusiv ostasi din Transilvania vezi ce evenimente au fost prin 1917 vara.
Pe tine te poate recunoaste raymusic19 dupa culoarea care o ai in cerul gurii=neagra tuci
Se pare ca in rai vor ajunge doar cei 800 de milioane de crestini care mai exista. In jur de 15% din populatia actuala a pamantului=>inseamna ca toti ceilalti 6 miliarde+ vor ajunge in iad!? Abstract...
Bre CobraLeon dar ce au patit 2, 1-0, 8=1.3 miliarde de crestini? Eu stiam de damblaua magarilor, ciuma pisicilor dar nu am auzit de cine stie ce bolesnita sa omoare 1.3 miliarde de oameni fara sa se sesizeze lumea Poate erai obosit si ai confundat hinduismul14% cu crestinismul 33%
mai da bre pe la scoala.
Exista atei care sunt mai aproape de Dumnezeu decat multi cei care isi spun credinciosi. In ziua de azi, a te auto-intitula ateu, a devenit ceva obisnuit pentru toti cei care nu se regasesc in dogmatica religiilor de mare circulatie sau pentru cei care pur si simplu nu inteleg rolul religiei in viata omului. Ca sa nu ajungi in Iad, cu siguranta trebuie sa crezi intr-o divinitate, in ceva, orice nume i-ai da. Important e rolul pe care il joci in societate, relatia pe care o ai cu societatea si cu tine insuti, si mai ales ce lasi in urma ta. Pace!
Normal.
Unde altundeva vor ajunge?
Ei nu cred în Dumnezeu, doar universul s-a creiat ''de la sine ''.
Nimeni nu stie unde si cand vor ajunge. Toate sunt presupusuri, pana si emisiunile de la televizor cu asa zise experiente iesite din comun. Nu s-a intors numeni de acolo sa ne spuna cum e si unde a ajuns. Eu sunt crestin, dar si gandesc. Sfatul meu nu conteaza in cine zici ca te increzi atat timp cat traiesti frumos.
Daaa! Toti! Parca ma vad jucand poker cu scaraoschi, injurandu-l de mama ca a luat potul, fumand trabuc cu doua curve pe genunchi si nici vodka aia promisa de FucktheSistem n-ar prinde rau.Eee,sa tot fi ateu in iad. Sper sa vi cu niste economii la tine si ce mai gasesti prin casa de baut.Ne vom recunoaste din prima clipa, TPU-isti!
Acum nu putem sti doar Dumnezeu stie unde vom ajunge daca vezi un copil care face numai fapte bune nu poti spune ca ajunge in rai,se poate ca acel copil sa fi facut un lucru rau care nu poate fi contestat, sau mai stiu eu ce, deci nu putem sti