Nu stim. Noi ne punem speranta in bunatatea si milostenia lui Dumnezeu.
Eu nu cred ca un om poate ierta
Spovedania este una dintre cele mai mari Taine care ni s-au dat; un binecuvantat dar, marturisit de insusi Mantuitorul Iisus Hristos, dupa invierea Sa, prin urmatoarele cuvinte adresate ucenicilor: Luati Duh Sfant! Carora veti ierta pacatele, le vor fi iertate si carora le veti tine, vor fi tinute (Ioan 20, 22-23).
„Adevăr vă spun: tot ce veţi lega pe pământ va fi legat şi în cer şi tot ce veţi dezlega pe pământ va fi dezlegat şi în cer" (Matei 18, 18)"
Eu nu cred ca preoti sunt demni de a fi egali cu ucenici lui, sunt niste viermi dupa banii atat
Asta nu putem decide noi. Cert este ca au primit aceasta putere.
" „‘Aşa cum m-a trimis Tatăl, aşa vă trimit şi eu pe voi’. Şi, spunând aceasta, a suflat asupra lor şi le-a zis: ‘Primiţi pe Duhul Sfânt. Cărora le veţi ierta păcatele, vor fi iertate; cărora le veţi ţine, vor fi ţinute'"
"De vreme ce El nu va fi mereu prezent în mod vizibil în Biserică, Cristos a dat această putere altor oameni pentru ca Biserica, o continuare a prezenţei Lui în timp (Matei 28, 20), să poată să ofere iertarea şi generaţiilor viitoare. El a dat puterea mai întâi apostolilor, pentru ca aceştia, la rândul lor, să o dea succesorilor lor,"
Apostoli nu au dat puterea preotilor
Ee daca curvesti este un pacat, nu?
Daca o necunoscuta vine si iti spune sa faci sex cu ea. ce sa sufere?
Dar daca ea vrea chestia asta
daca injuri o persoana fara sa stie e un pacat
Este un pacat?
Care necunoscuta? pervers mic.
https://www.tpu.ro/......amanaluna/
Tu ai preocupari vad.
Acum 16 minute | BogdantheDreamer a răspuns:
Oamenii nu mai cred in Hristos. Traim vremurile din urma, vremea Apocalipsei.
sunt 2, 1 miliarde de persoane care cred plus 1, 5 miliarde de mulsulmani care il vad ca profet
Voi atei o spuneti si poate chiar si eu incep va dau dreptate cand spuneti : cati respecta ce scrie in biblie? cati respectati cele 10 porunci? poate ca sa fi credincios nu e de ajuns, poate ca trebuie si sa ne straduim mai mult sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.
Nici un om de pe pamant nu poate ierta pacatele doar Dumnezeu.Asa ca nu va mai inselati amarnic cu aceste lucruri.
anonim_4396 întreabă: